Παγκόσμια ημέρα κατά του Διαβήτη-Τα νεώτερα στην αντιμετώπισή του (ηχητικό)

0

Παγκόσμια ημέρα κατά του Διαβήτη η 14η Νοεμβρίου και απαισιόδοξα είναι τα μηνύματα που αναφέρονται στα εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο που πάσχουν και δεν το γνωρίζουν.Αισιοδοξία από την άλλη γεννούν οι εξελίξεις,τα νέα φάρμακα και τα αποτελέσματα των ερευνών . Αρκεί να ενημερωθούμε,να κάνουμε εξετάσεις και να προσαρμόσουμε τον τρόπο ζωής μας στις οδηγίες του γιατρού μας.
Ο διαβήτης δεν δίνει πόνο για να μας κινητοποιήσει γιαυτό και τόσο μεγάλος αριθμός σε όλο τον κόσμο είναι διαβητικοί χωρίς να το γνωρίζουν,εξηγεί η Διευθύντρια της Παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Λαμίας υπεύθυνη του ιατρείου διαβητικού ποδιού και αντιπρόεδρος της Διαβητολογικής Εταιρείας Ελλάδας,Μάγδα Μπριστιάνου.
Από την Θεσσαλονίκη και το Διαβητολογικό συνέδριο που διεξάγεται εκεί η κα Μπριστιάνου μας μεταφέρει όλες τις τελευταίες εξελίξεις που δίνουν αισιοδοξία,αρκεί βέβαια να κινητοποιηθούμε με τις εξετάσεις που επιβεβαιώνουν ή αποκλείουν την πάθηση,να αλλάξουμε τρόπο ζωής και διατροφής. Να αντιμετωπίσουμε ολιστικά το θέμα όπως λέει χαρακτηριστικά η γιατρός:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here