19 Ιανουαρίου 2022
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
https://www.booked.net
+15
°
C
+17°
+
Λαμία
Τρίτη, 12
Πρόγνωση 7 ημερών
ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέρασε, ΤΙ άφησε στους Έλληνες ΚΑΙ στη ΣΤΕΡΕΑ Ελλάδα: 2021 μ.Χ.

ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗ
————–
Το 200στό έτος. Ελλήνων Επανάστασις! ΚΑΙ Ελευθερίας Κράτους μας!
Χριστιανισμός και Ελληνικός Πολιτισμός από αιώνων και προς αιώνες.
Στην Ελλάδα. Στους… «Ελλαδίτες»; Στο χώρο – τόπο Κυριαρχίας κράτους σε όση έκταση έχει αυτό-προσδιοριζόμενοι και περιοριζόμενοι τοπικώς και διεθνώς μόνο από τον χώρο με τα εκάστοτε σύνορα στον τόπο; Ή από την άλλη πλευρά πέραν «συνόρων» εξάπλωση Ελλήνων «άνευ συνόρων» Ελλήνων προσδιοριζόμενων από την ΨΥΧΗ, το ΠΝΕΥΜΑ του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ τους ως Ελλήνων – «Ελληνικού», «Ελληνισμού» και ΟΧΙ «Ελλαδίτες – Ελλαδικού» αντίστοιχα μόνο «Ελλαδισμού»;
Ελλαδίτες στην Ελλάδα. Νέο Κράτος Κυπρίων σε χώρο περιορισμένο μεν αλλά «εντός του… ασύνορου» Χριστιανικού ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ! Έλληνες κι’ όχι άλλο… «Έθνος Κυπριακό» προσδιοριζόμενο από τον τόπο – χώρο – σύνορα κράτους, αλλά από ΙΔΙΟ ανά τους αιώνες Πνεύμα – Ψυχή – Γλώσσα – Πίστη – Τρόπο Ζωής – καταγωγής – Πολιτισμού ΤΟΥΣ: Ελληνικό. Ελλήνων. Η Ελλάδα – οι Έλληνες. Η ΣΤΕΡΕΑ Ελλάδα. Οι ΣΤΕΡΕΟΕλληνες, ενιαία των Ελλήνων εντός συγχρόνου Αυτοδιοικητής περιφέρειας – χώρου Ελλήνων κι’ όχι «Ελλαδιτών» ή «Στερεοελλαδιτών», αλλά η Ψυχή, το Πνεύμα προσδιορίζει ΑΥΤΟΔιοικητικής Περιφέρειας «Στερεοελλήνων».
Από πλευράς υπογράφοντας, επέμεινα, δούλεψα από εδώ για εδώ και προς όλο τον κόσμο για τη Ρίζα Ελληνικού Πολιτισμού – ΔΥΣΗΣ. Αλλά και στα τέσσερα σημεία οριζόντων τούτου του πλανήτη όπου η επιρροή του σε Πνεύμα, Ψυχή απανταχού Ελεύθερης Σκέψης τους Ανθρώπων και Πολιτών ο Πολιτισμός μας, Έθνους μας, συνόλου με ίδιες ρίζες και σε τόπο-χώρο και στους αιώνες Πορεία μας αδιατάραχτης Συνέχειας – Συνείδησης ΙΔΙΑΣ ενιαίας αδιάσπαστης κοινής Πορείας μας μιας «Μυστικής Ελλάδας» Νου και Ψυχής με τον ΙΔΙΟ πλασμένοι Ήλιο-Θάλασσα-Στερηά και «σημείο στρατόσφαιρας» μέσα στον Σύμπαντα Κόσμον όπου η Γη κινείται ΜΕΣΑ στην απεραντοσύνη κι όχι κάτω από Αυτόν, τον Ουρανό όλων μας. Η ανάπτυξή μας σε αυτό το σημείο Γης με ίδια συστατικά – χαρακτηριστικά σε σώμα-νεύμα-ψυχή πορευτήκαμε στους αιώνες με την Συνείδηση ίδιου Πολιτισμού συνέχειας μας.
Από εδώ για εδώ ΠΛΟΥΤΟ και ΔΟΞΑ και προς ΟΛΟ τον Κόσμο με τους ΣτερεοΈλληνες στον σύγχρονο ΑΥΤΟΔιοικούμενο χώρο τους Ελλήνων πορευόμαστε με τον «ασύνορο Πολιτισμό μας» και Φάρο την Σχολή Ελληνικού Πολιτισμού μας στο Πανεπιστήμιο της ΣΤΕΡΕΑΣ μας Ελλάδας. Στο 2021 μ.Χ. η Ευκαιρία: «Τα μαλλιά της τα έχει μόνο μπροστά για να την πιάσεις όταν «περνά μπροστά σου», αν προσπεράσει το πίσω μέρος γυμνό δεν μπορείς… «χάθηκε» για … άλλον… σε άλλους… Αμέσως, έγκαιρα, από την αρχή του 2020 μ.Χ. κατέθεσα ΚΑΙ στα Θεσμικά Όργανα Λαμιωτών και Στερεάς ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΜΑ έστω ως πρόταση (άλλη υπάρχει ή ενέργεια «αρμοδίου»;) με τον ίδιο Λογότυπο για την … «Επέτειο 200 χρόνων» του Εθνικού μας Ιστορικού Μουσείου (για «επανασύσταση ’21) και με τον ΙΔΙΟ τίτλο ΖΗΤΗΣΑ «επανασύσταση Πανεπιστημίου ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας» ανά τους αιώνες αποτύπωμα του 2021 μ.Χ. από ΣΤΕΡΕΑ Ελλάδα με τη ΣΧΟΛΗ Ελληνικού Πολιτισμού ΜΑΣ από εδώ σε ΟΛΟ τον Κόσμο με «ΣτερεοΕλλάδα» με Πράξη ΦΩΤΟΣ από την Πρωτεύουσα ΤΗΣ. Με Πρέσβεις – Φοιτητές στην Οικουμένη Πολιτισμού Ελλήνων και από αιώνες και παρόν και Μέλλον Επιστήμης και Φιλοσοφίας Γραμμάτων και Τεχνών με Ανύψωση «περιοχής μας» όχι μόνο από Θερμοπυλών αλλά ΜΑΖΙ ΚΑΙ στον ΙΔΙΟ Δήμο Λαμιέων ΚΑΙ Ειρήνης Αρχαίας Ανθήλης Αμφικτυονιών Σύμβολο Ρίζα Παγκοσμιότητας Ειρηνικών διευθετήσεων Κρατών-Εθνών-Συνόλων Ελευθέρων Ανθρώπων. Εναντίον κάθε Βαρβαρισμού επιβολής -Επικυριαρχίας – Τυραννίας σε Έθνη – Κράτη – Λαούς Σύνολα δια Πολέμου «παγκοσμιότητας» ή … «περιφερειακώς» υποτελών – δούλων – υποταγμένων Συνειδήσεων ΧΩΡΙΣ ΠΡΙΝ Πνεύμα Αμφικτυονιών ούτε καν… μετά… Υπερασπιστές Θερμοπυλών παγκοσμίως – διεθνώς – τοπικώς -περιφερειακώς.
ΨΗΦΙΣΜΑ – Εντολή Πολίτη – αλλά και Βούλησης – Εντολών ΠΟΛΙΤΩΝ προς Αυτοδιοίκηση ΚΑΙ Κεντρική Εξουσία από και για μια ΣΤΕΡΕΑ Ελλάδα από … αιώνων και για το Μέλλον των Γενεών από τη «Μυστική Ελλάδα του κόσμου ΟΛΟΥ» στις Καρδιές και τον Νου, το Πνεύμα Τρόπου Ζωής και των από 2021 μ.ετά Χ.ριστόν αιώνων ΚΑΙ των ΠΡΙΝ «τω Αγνώστω Θεώ» ΚΑΙ με Φάρο της ΣΧΟΛΗΣ Ελληνικού ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ σε μια ΣΤΕΡΕΑ Ελλάδα ΠΡΟΣ τον σύγχρονο και του Μέλλοντος Κόσμο, Αρχών και Αξιών Ελευθερίας, Ανθρωπισμού, Ευτυχίας, Ατόμων, Συνόλων, Πνοής και Υψηλών Αξιώσεων.
ΤΙ έχει απομείνει από το «πέρασμα τούτου του Μεγάλου Έτους 2021 μ.Χ.» στην ΙΣΤΟΡΙΑ του εντός συνόρων του κράτους στον «ασύνορο» Πολιτισμό Ελευθερίας Ελλήνων; Τι έχουμε καταλάβει ότι «κερδίσαμε» για … μετά… όλοι μας;
Ακόμα και στις Θερμοπύλες σε «σύνορα χώρου τις έκλεισαν» αφού ΔΙΠΛΑ όμορα τις ΑΡΧΑΙΕΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ Αμφικτυονίες στην Αρχαία Ανθήλη εντός του ΙΔΙΟΥ Δήμου Λαμιέων ενιαίος χώρος «Θερμοπυλών-Αμφικτυονιών» ΧΟΡΤΑΡΙΑΣΜΕΝΟ Θαμμένο στη «λάσπη φερτών υλικών» άφησαν τον «ΤΟΠΟ» να «κείται έρημος» χωρίς ούτε καν μια … επιγραφή έστω με το ΙΔΙΟ νόημα ότι «τήδε κείται από Αρχαιοτάτων το ΙΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ σε Ανθρωπότητα» της Ειρηνικής Διευθέτησης όχι μόνο των διαφορών μεταξύ Ελλήνων αλλά και του εκάστοτε συγχρόνου Κόσμου ΟΛΟΥ. Όπως και Εκείνοι … δίπλα… μαζί «τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι» ΔΕΝ άφησαν με «ενδοδιαμάχες τους» ανεμπόδιστο τον Βαρβαρισμό Ολέθρου-Πολέμου σε νικηφόρα επέλαση «πολιτισμού του» υποδούλων-υποτελών-κοιμωμένων Λαών-Εθνών-Ανθρώπων-Ατόμων και συνόλων… έκτοτε .. ως «ο άλλος» πολιτισμός που και σήμερα επιτίθεται.
Τούτο το σημείωμα προσκλητήριο έστω… μετά το … 2021 μ.Χ. που ήδη «έφυγε» προς τα επόμενα από το Διακοσιοστό Πρώτο να μην ξαναπεράσουν κι άλλα «επετείων χρόνια» το ΙΔΙΟ «φευγάτα» με τις ευκαιρίες να περνούν ανέπαφες στο μπρος μέρος της μορφής τους ενώ το πίσω γυμνό πολύ μακράν ημών … παρατηρούμενον…σκεπτικώς…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάζονται Περισσότερο