Ο Φάνης Σπανός στον FM-1 λίγο πριν τις κάλπες του β΄γύρου

Προτάσσει πρόγραμμα, καλεί σε συνεργασία και απαντά στον Απόστολο Γκλέτσο

0

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του FM-1 μίλησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης  Στερεάς Φάνης Σπανός λίγο πριν την ολοκλήρωση της προεκλογικής περιόδου για τον δεύτερο γύρο των εκλογών.

Ζητώ σε αυτές τις κάλπες συνειδητή επιλογή και υπεύθυνη ψήφο,τόνισε ο κος Σπανός αναφερόμενος στα όσα έγιναν στην θητεία που λήγει τον Αύγουστο και όσα έχουν ετοιμαστεί για την επόμενη θητεία.

Ας μας συγκρίνουν  οι πολίτες,ας δουν ποιος δούλεψε,ποιος έχει πρόγραμμα,ποιος έχει ομάδα,ποιος εγγυάται την συνεργασία και ας ψηφίσουν συνειδητά,συνέχισε ο κος Σπανός σχολιάζοντας με νόημα: Ο κόσμος θέλει πιλότο να κυβερνήσει το αεροπλάνο και δεν εμπιστεύεται έναν περαστικό.

Δεν άφησε όμως αναπάντητη και την πρόκληση του κου Γκλέτσου. Χαρακτήρισε αστεία τα όσα είπε ο συνυποψήφιός του περί μη ανταπόκρισής του για διάλογο τονίζοντας.Κοίτα ποιος μιλάει για διάλογο και συνεργασία,ο άνθρωπος που διέλυσε τον Δήμο του,που ο ένας δεν μιλάει στον άλλον μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και αντί για διάλογο παίζουν μπουνιές. Λυπάμαι που την τελευταία μέρα έβγαλε όλο τον κακό του εαυτό:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here