19 Ιανουαρίου 2022
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
https://www.booked.net
+15
°
C
+17°
+
Λαμία
Τρίτη, 12
Πρόγνωση 7 ημερών
ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Π. Ιακωβής στον ΛΑΜΙΑ FM-1 για το πνευμονικό οίδημα που μπορεί να προκαλέσει ο κορονοϊός (Ηχητικό)

Σε πνευμονικό οίδημα οφείλεται σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης ο θάνατος της 14χρονης Κυριακής την οποία σήμερα αποχαιρέτησαν συγγενείς και φίλοι για την γειτονιά των αγγέλων.

Ο γνωστός καρδιολόγος Παναγιώτης Ιακωβής μιλώντας στον ΛΑΜΙΑ FΜ-1 δήλωσε ότι η καρδιακή δυσλειτουργία, προφανώς και από τον κορονοϊό, προκαλεί πλημμύρα υγρών στον πνεύμονα με πολύ σοβαρά αποτελέσματα που μπορεί να είναι τόσο ξαφνικά που δεν αφήνουν περιθώρια αντιμετώπισης.

«Στην τραγωδία με αφορμή της οποίας συζητάμε, χωρίς να είμαι παρόν στην αντιμετώπιση ,θεωρώ πως έγινε ό,τι ήταν ανθρωπίνως και ιατρικώς δυνατό να γίνει αλλά δυστυχώς φαίνεται  η 14χρονη – προφανώς από τον κορονοϊό – ανέπτυξε περιμυοκαρδίτιδα που έφερε το θανατηφόρο πνευμονικό οίδημα ,» αναφέρει ο κ. Ιακωβής.

Υπογράμμισε ότι είναι κάτι συνηθισμένο πλέον να υπάρχει κατάλοιπο γύρω από το μυοκάρδιο μετά από νόσηση από κορονοϊό, ακόμη και με ελαφρά συμπτώματα.

Σε νοσήσαντες από τον ιό καταγράφουμε περιμυοκαρδίτιδες, ποτέ όμως εγώ δεν εντόπισα κάτι τέτοιο σε εμβολιασμένους, κατέληξε ο κος Ιακωβής προτρέποντας όλους να εμβολιαστούν και να μην μένουν αδρανείς αν ο ιός τους χτυπήσει την πόρτα , να είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον γιατρό τους και να μην παρασύρονται από αντιεπιστημονικές θεωρίες που αποδεικνύονται επικίνδυνες:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

2 Απαντήσεις

  1. Καλόν είναι οι διάφοροι “αυτόκλητοι ειδικοί” να σιωπούν … τον λόγο έχει η ιατροδικαστική υπηρεσία και η Εισαγγελία …

  2. Συμφωνώ με * Κρης*. Ο κ. Ιακωβής μπορεί να μας αναφέρει σε ποια δημοσιευμένη διεθνή έρευνα επιστημόνων, εργαστηρίων,αναφέρετε?
    *Πλημμυρίζει γρήγορα με υγρά* & τι είναι το σώμα, αγωγός ΔΕΥΑΛ?
    Θα απαντήσει σίγουρα *πιστεύω* ξεκάθαρα η ιατροδικαστική εξέταση…σίγουρα υπάρχουν ευθύνες!
    Παρακαλώ τον έγκριτο σταθμό FM1 Λαμία, να ενημερώσει τους ακροατές & θεατές του site, γιατι η ιατροδικαστική δεν έγινε Λαμία, από την διακεκριμένη & άξια ιατροδικαστή, κ. Ακριβούση?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάζονται Περισσότερο