Ο πρόεδρος της ΟΜΑΕ στον FM-1.Θετικό το πρόσημο του Rally Akropolis

0

Την ικανοποίησή του για την φετινή διοργάνωση του Rally Akropolis εξέφρασε μέσα από το κεντρικό δελτίο του Λαμία FM-1 ο πρόεδρος της ΟΜΑΕ Δημήτρης Μιχελακάκης.

Είμαι ικανοποιημένος γιατί έμειναν ικανοποιημένοι όσοι μετείχαν με οποιαδήποτε ιδιότητα στο φετινό Rally αλλά και οι πάρα πολλοί φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού που παρακολούθησαν φάσεις του αγώνα στις ειδικές διαδρομές,σχολίασε χαρακτηριστικά εκφράζοντας την ευχή ο φετινός πετυχημένος αγώνας να είναι ένα σκαλί που θα μας βοηθήσει σύντομα να επανέλθουμε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Εμείς θέλουμε το Rally να μείνει στην περιοχή της Φθιώτιδας και το μόνο που ζητάμε είναι να φροντίσουν οι τοπικοί παράγοντες ώστε να βελτιωθεί ο χώρος της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας ώστε να μας εξυπηρετεί καλύτερα από πλευράς οργανωτικής.

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες τόσο στην Περιφέρεια όσο και στο δήμο Λαμιέων για την πολύτιμη στήριξη που προσέφεραν ώστε να φέρουμε σε πέρας ένα πραγματικά δύσκολο αγώνα και ελπίζουμε του χρόνου θα είναι ακόμη καλύτερος,σημείωσε ο κος ΜΙχελακάκης ανακοινώνοντας πως ο φετινός χορηγός τίτλου εξέφρασε την πρόθεση να σταθεί στο πλευρό της διοργάνωσης και στο επόμενο Rally.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here