Ο ΠΑΣ Λαμία κοντά στους μαθητές.Μοίρασαν δωρεάν εισιτήρια στο 7ο Γυμνάσιο

0

Η ΠΑΕ Λαμία με βασικό σκοπό την προσέλευση νέων παιδιών της περιοχής στο γήπεδο, σε κάθε εντός έδρας αναμέτρηση πραγματοποιεί επισκέψεις στα σχολεία και προχωράει στη διανομή δωρεάν εισιτηρίων στους μικρούς φιλάθλους της.

Στο πλαίσιο αυτό το πρωί της Πέμπτης 21/11 αντιπροσωπεία της ομάδας βρέθηκε στο 7ο Γυμνάσιο Λαμίας και έδωσε στους μαθητές τη δυνατότητα δωρεάν εισόδου στο ΔΑΚ στο ματς του Σαββάτου με αντίπαλο την Ξάνθη στις 20:00.

Οι Γιάννης Σκόνδρας, Μανώλης Σάλιακας, Αλέξανδρος Καραγιάννης και Νίκος Σόμογλου, συνοδευόμενοι από τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας Γιάννη Συρογιάννη, τον προπονητή τερματοφυλάκων, Γιάννη Πλαβούκο και την Υπεύθυνη Επικοινωνίας, Μαρία Παληαλέξη βρέθηκαν στο σχολείο, συνομίλησαν με τους μαθητές και μοίρασαν εκτός από τα εισιτήρια, χαμόγελα και δεκάδες αυτόγραφα.

Η συζήτηση με τους μαθητές επικεντρώθηκε στην ιστορία της ομάδας, δόθηκαν πληροφορίες αναφορικά με τον τρόπο διεξαγωγής και τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου και φυσικά συζητήθηκαν οι δυσμενείς επιπτώσεις της βίας στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου με σκοπό να γαλουχηθεί ο αυριανός ποδοσφαιριστής και ο αυριανός φίλαθλος.

Ο ΠΑΣ Λαμία ευχαριστεί για την φιλοξενία και τη συνεργασία, τον διευθυντή και τους καθηγητές του 7ου Γυμνασίου Λαμίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here