Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου στον FM-1: Τί ζητά από τους φιλάθλους τί λέει για τις μεταγραφές

1

Για το αυριανό κρίσιμο παιχνίδι της Λαμίας με την Ξάνθη μίλησε στον FM-1 ο μεγαλομέτοχος  της ομάδας,Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Εστίασε ιδιαίτερα στην συμμετοχή του κόσμου,καλώντας όλους να βρεθούν στο ΔΑΚ στο πλευρό της ομάδας. Η ψυχολογία των παικτών μετά από δύο σερί νίκες είναι καλή. Θέλουμε καλή συνέχεια και ο ρόλος των φιλάθλων είναι σημαντικός,αφού ένα γεμάτο ΔΑΚ θα ξεσηκώσει τους παίκτες.

Σας ευχαριστώ που είστε κοντά στην ομάδα,στηρίξτε την ακόμη περισσότερο,ζητά μέσα από τον FM-1 από τους φιλάθλους ο κος ΠΑπαϊωάννου.

Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο και με τις τιμές των εισιτηρίων,σημείωσε ο μεγαλομέτοχος,προαναγγέλλοντας νέες ειδικές τιμές για νέους και γυναίκες.

Χθες εξάλλου σε επίσκεψη στο 7ο Γυμνάσιο Λαμίας μοιράστηκαν προσκλήσεις και αυτόγραφα με τους παίκτες να έρχονται πιο κοντά στην νεολαία της πόλης. 

Όσον αφορά στις μεταγραφές του Ιανουαρίου,ο κος Παπαϊωάννου τόνισε πως αυτή την περίοδο σπάνια βρίσκεται κάτι καλό. Άλλωστε,όπως είπε επιστρέφουν και εντάσσονται στο δυναμικό της Λαμίας Τσούκαλος και Σασί που είναι τραυματίες. Όσον αφορά νέο τερματοφύλακα,ο κος Παπαϊωάννου σχολίασε χαμογελώντας. Έίμαστε ευχαριστημένοι με αυτό που έχουμε:

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here