Ο κορονοιός που πέρασε από το ΑΤ Δομοκού, έφτασε ως την Αθήνα;

0

Η Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας έκανε ήδη απολύμανση των εγκαταστάσεων ενώ αύριο συνεργείο του ΕΟΔΥ ανεβαίνει στον Δομοκό για δείγματα.

Στο μεταξύ όμως αστυνομικός που εκτέλεσε υπηρεσία με συνάδελφό του που βγήκε θετικός με rapid test, βρίσκεται ήδη στην Αθήνα μετέχοντας στην διμοιρία υποστήριξης στα μέτρα για το Πολυτεχνείο.

Ένα θρίλερ εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες με την Διμοιρία Υποστήριξης που έφυγε από την Φθιώτιδα για την Αθήνα και στην σύνθεσή του μετέχει αστυνομικός του Τμήματος Δομοκού που έκανε βάρδια πριν τρεις μέρες με εκ των υστέρων διαπιστωθέν θετικό κρούσμα.

Αγωνιώδεις είναι οι προσπάθειες της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας να ενημερωθούν οι αρμόδιοι και να μεταφερθεί σε απομόνωση ο συγκεκριμένος στην Αθήνα μέχρι να υπάρξουν αποτελέσματα του ελέγχου για ενδεχόμενη διασπορά του covid .

Όλα άρχισαν όταν αστυνομικός του Τμήματος Δομοκού που έκανε την τελευταία βάρδια του το βράδυ της Τετάρτης, διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό μετά από προληπτικό έλεγχο.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας  μέσα στο Σαββατοκύριακο έκανε απολύμανση στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Δομοκού ενώ ελέγχθηκε και απομονώθηκε και ο συνάδελφος του αστυνομικού με τον οποίο έκαναν υπηρεσία το βράδυ της Τετάρτης.Ο έλεγχος όμως και η ιχνηλάτιση όπως φαίνεται δεν έφτασε ως την υπηρεσία της προηγούμενης μέρας ώστε και να απομονωθεί και ο έτερος αστυνομικός ή τουλάχιστον να μην συμμετέχει στην Διμοιρία μέχρι να υπάρξει αποτέλεσμα του ελέγχου και σε αυτόν.

Αύριο πάντως, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ανεβαίνει στον Δομοκό για ευρύτερο έλεγχο με δειγματοληψία σε μεγαλύτερο αριθμό ατόμων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here