Ο Ηλίας Σανίδας υποψήφιος με τον Φάνη Σπανό

0

Φίλες και φίλοι,

από τον Ιανουάριο του 2011 υπηρετώ με απόλυτο σεβασμό και συνέπεια τον θεσμό της αυτοδιοίκησης στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, αρχικά ως αιρετός περιφερειακός σύμβουλος και εν συνεχεία ως Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού και ως Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Το 2014 ξεκινήσαμε μαζί με τον Κώστα Μπακογιάννη να οικοδομούμε μια αυτοδιοικητική συνεργασία με γνώμονα την αναπτυξιακή πολιτική της περιφέρειας. Σήμερα σε μια ιδιαίτερα απαιτητική εποχή που η ενασχόληση με τα κοινά λαμβάνει χαρακτήρα καθήκοντος συνεχίζουμε την υλοποίηση του οράματος στο πλευρό του Φάνη Σπανού.

Έχοντας πλήρη επίγνωση των αναγκών και των αναπτυξιακών προοπτικών του τόπου μας, με υπευθυνότητα, ενωτικό πνεύμα, όραμα και διάθεση για προσφορά , υπερβαίνοντας ιδεολογικές διαχωριστικές γραμμές και πολιτικές  ταυτότητες θα κατέλθω στις επερχόμενες εκλογές ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Φθιώτιδας με το Συνδυασμό του Φάνη Σπανού

« Επιμένουμε Στην Καρδιά της Ελλάδας»

Με πρώτιστο μέλημα την πρόοδο του τόπου μας διεκδικώ  την εμπιστοσύνη και τη στήριξη των συμπολιτών μου, προκειμένου όλοι μαζί να συνεχίσουμε την προσπάθεια για την ανάπτυξη και την ευημερία της Στερεάς Ελλάδας.

Με τιμή,
Ηλίας Κ. Σανίδας
π. Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού Στερεάς Ελλάδας

π. Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here