9 Δεκεμβρίου 2021
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
https://www.booked.net
+15
°
C
+17°
+
Λαμία
Τρίτη, 12
Πρόγνωση 7 ημερών
ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο διοικητής του νοσοκομείου στο Δημαρχείο Λαμίας

Συνάντηση με το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας Βαγγέλη  Χατζημαργαρίτη είχε σήμερα το πρωί στο γραφείο του ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης.

Η συνάντηση,η πρώτη των δύο ανδρών μετά τον ορισμό του κου Χατζημαργαρίτη, δεν στάθηκε στο εθιμοτυπικό, αφού παρουσία συνεργατών του Δημάρχου που είχαν εμπειρία από την θητεία τους στο Νοσοκομείο συζητήθηκαν τα προβλήματα του ιδρύματος και οι δυνατότητες στήριξης από την πλευρά του Δήμου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου:

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν ο Υποδιοικητής του Νοσοκομείου Ανδρέας Κολοκυθάς, ο Αντιδήμαρχος Θεόδωρος Αρναούτογλου και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Κορέντζελος, έγινε διεξοδική συζήτηση για τα συσσωρευμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας καθώς επίσης και η στενότερη συνεργασία μεταξύ του Δήμου και της Διοίκησης προκειμένου να δρομολογηθεί η άμεση επίλυσή τους.

Ο κος Σταυρογιάννης αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα πρωτοβουλίες του Δήμου για στήριξη του νοσοκομείου ενώ ο κος Χατζημαργαρίτης τόνισε πως σαφώς και οι ρόλοι ενός εκάστου είναι διακριτοί,για να επιλυθούν όμως τα χρονίζοντα προβλήματα απαιτείται συνεργασία όλων  Δήμου,Περιφέρειας και διοίκησης του ιδρύματος.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάζονται Περισσότερο