Ο Δήμος Λαμιέων και ο ρόλος του στην εθνική υπόθεση ανάδειξης των Θερμοπυλών(ηχητικό)

Στο Ζάπειο σήμερα ο Δήμαρχος Θύμιος Καραΐσκος δίπλα στον ΠτΔ και τον Πρωθυπουργό

1

Έχουμε πει σε όλους τους τόνους, ότι η ανάδειξη των Θερμοπυλών είναι εθνική υπόθεση. Σήμερα κάναμε μια σημαντική αρχή με την έναρξη του εορταστικού κύκλου των εκδηλώσεων για τα 2.500 χρόνια από τη μάχη των Θερμοπυλών,τονίζει ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του FM-1 με αφορμή την παρουσία του το πρωί στο Ζάπειο Μέγαρο.

Ιδιαίτερα τόνισε το γεγονός ότι αυτές οι επετειακές εκδηλώσεις είναι πλέον υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας,παρουσία του Πρωθυπουργού,την συμμετοχή του Υπουργείου Πολιτισμού, του Υπουργείου Εσωτερικών αλλά και της Πρέσβεως καλής θελήσεως της Ουνέσκο κας Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

Θεωρούμε πως είναι η καλύτερη εγγύηση για να πορευτούμε το επόμενο διάστημα έτσι ώστε οι Θερμοπύλες να βρεθούν στο επίπεδο που τους ανήκει.

Για εμάς η έναρξη αυτών των εκδηλώσεων αποτελεί την αρχή μιας ολοκληρωμένης προσπάθειας για να αναδειχθεί η ιστορικότητα του χώρου και να δημιουργήσουμε υποδομές αντάξιες του ονόματος των ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ και της ιστορίας τους,σημείωσε ο κος Καραΐσκος:

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΠΡΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ……!!!
    ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΧΟΥΝ. ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΑΡΠΑΞΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ …..ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ …..ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ…….ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ…….ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ…..!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here