10 Δεκεμβρίου 2022
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Ο Γ. Οικονόμου με τον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας (φωτογραφίες)

Επίσκεψη δέχθηκε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου, από τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας.

Δείτε το μήνυμα του:

Σήμερα το πρωί είχα τη χαρά να έχω μία εξαιρετικά εποικοδομητική συζήτηση με τα μέλη του νεοσύστατου Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας.

Είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρο ότι νέοι άνθρωποι, διακεκριμένοι έμποροι της πόλης μας, αναλαμβάνουν την ευθύνη αναγέννησης του Εμπορικού Συλλόγου έτσι ώστε να γίνει όχημα ανάπτυξης. Θα είμαι στο πλευρό τους με κάθε τρόπο.

Ήταν μία συζήτηση που δεν έμεινε μόνο στα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, αλλά επικεντρώθηκε στις δυνατότητες εξέλιξης και ανάπτυξης. Προοπτικές ανάπτυξης που αποτυπώθηκαν ξεκάθαρα στις δύο μεγάλες διοργανώσεις που φιλοξενήσαμε τον Σεπτέμβριο στον τόπο μας, το EKO Acropolis Rally και τη LamiaExpo.

Με δεδομένη την έντονη οικονομική και τουριστική επίδραση, η Λαμία διαθέτει όλα εκείνα τα ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά που μπορούν να την καταστήσουν ένα σημαντικό πόλο έλξης στην καρδιάς της Κεντρικής Ελλάδας. Ο κόσμος της αγοράς, οι άνθρωποι της προκοπής, πάρά το ομολογουμένως ταραγμένο διεθνές περιβάλλον, δεν το βάζουν κάτω. Η Λαμία, χρειάζεται ένα τοπικό ολιστικό σχέδιο, που θα καλύπτει κάθε πλευρά της τοπικής ζωής σε όλο το Νομό. Ένα σχέδιο που θα λαμβάνει υπόψη του τη διάσταση του δημογραφικού προβλήματος και δεν θα μένει στο σήμερα, αλλά θα στοχεύει στο αύριο. Η ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών και η εξασφάλιση ενός καλύτερου βιοτικού επιπέδου για όλους αποτελεί πάγια δέσμευση της Κυβέρνησης μας.

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο

Ο γιατρός ήταν νευρικός…

By Lamia FM-1 Team / 4 Δεκεμβρίου 2022 / 0 Comments