Ο Γιάννης Σαρακιώτης στον ΟΑΕΔ για τις ειδικότητες μαθητείας

0

O Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης απευθύνει επιστολή προς την Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και Διοικήτρια του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.) Μαρία Καραμεσίνη, προκειμένου να αποτραπεί η αναστολή της λειτουργίας της ειδικότητας «Τεχνίτης Υποστήριξης Συστημάτων Υπολογιστών» στην ΕΠΑ.Σ. μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ. Λαμίας.

Δείτε το κείμενο της επιστολής:

Αξιότιμη κυρία Διοικήτρια,

Δράττομαι της ευκαιρίας της παρούσας επιστολής, προκειμένου να αναφερθώ στο ζήτημα της λειτουργίας της ειδικότητας «Τεχνίτης Υποστήριξης Συστημάτων Υπολογιστών» στην Επαγγελματική Σχολή (ΕΠΑ.Σ.) μαθητείας του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.) Λαμίας, η οποία δεν εγκρίθηκε από τη Διοίκηση του Οργανισμού για το σχολικό έτος 2018-2019.

Επανειλημμένες είναι οι κρούσεις τόσο εκ μέρους της Διεύθυνσης της Σχολής όσο και ενδιαφερόμενων μαθητών για το εν λόγω θέμα, καθώς η ζήτηση της ειδικότητας από φορείς του στενού και ευρύτερου Δημοσίου Τομέα είναι αξιοσημείωτη. Σημαντικότατοι τέτοιου είδους φορείς απορροφούν τους μαθητευόμενους με τη σχετική ειδίκευση και μεταξύ αυτών είναι το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Λαμιέων, η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Λαμίας (Δ.Ε.Υ.Α.Λ.), ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.) Λαμίας και ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδας (Ο.Σ.Ε.).

Για τους ως άνω λόγους και με σκοπό την αποφυγή διατάραξης της εύρυθμης υλοποίησης του προγράμματος σπουδών, θα σας παρακαλούσα να επανεξετάσετε το θέμα της μη έγκρισης της λειτουργίας της ειδικότητας «Τεχνίτης Υποστήριξης Συστημάτων Υπολογιστών» στην ΕΠΑ.Σ. μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ. Λαμίας.

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Αθ. Σαρακιώτης

Βουλευτής Ν. Φθιώτιδος ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here