Ο Γιάννης Οικονόμου στον ΛΑΜΙΑ FM-1 σχολιάζει την επικαιρότητα (ηχητικά)

1

Όλοι πρέπει να εισφέρουν γιατί τα λόγια για να έχουν αξία πρέπει να έχουν και αντίκρισμα, δηλώνει στον …, με αφορμή την κατάθεση του 50 τοις εκατό δύο μηνών της Βουλευτικής αποζημίωσης στον ειδικό λογαριασμό για την καταπολέμηση του Covid-19.

Ο κύριος Οικονόμου αναφέρθηκε στο κεντρικό μας δελτίο και σε μια σειρά παρεμβάσεων του στη Βουλή για πληττόμενους κλάδους κυρίως του πρωτογενή τομέα, σχολιάζοντας πως η κυβέρνηση θα κάνει το καλύτερο δυνατό για όλους.

Όσον αφορά παρόχους υπηρεσιών τηλεφωνίας και ενέργειας που προχωρούν σε διακοπή υπηρεσιών προς τους καταναλωτές χωρίς να υπολογίζουν την οικονομική δυσπραγία, ο κύριος Οικονόμου υποσχέθηκε να επικοινωνήσει με το αρμόδιο Υπουργείο ώστε να υπάρξει σύσταση για κατανόηση χωρίς όμως να φτάσουμε και στο άκρο της εκμετάλλευσης από κακοπληρωτές.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Περιφερειάρχης της ΝΔ προβλέπει πείνα τον ερχόμενο χειμώνα.
    Δηλ. η καταπληκτική κυβέρνηση των «άριστων» της ΝΔ έχει προετοιμάσει τόσο άριστα την χώρα που μας λένε οτι θα πεινάσουμε.
    ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

    https://www.aftodioikisi.gr/ota/perifereies/provlepsi-perifereiarchi-to-cheimona-pithanon-na-peinasoyme-valte-kipo-amp-kotes-ichitiko/?fbclid=IwAR07lSNK0wvyMvv9fKAMbQRl9uFEQjkiVw9riitGk0Pyh8fNifCumXTbw0I

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here