Οχι και ακατάλληλο το Joker…

2

Την δική του άποψη και διαφωνία με όσα συνέβησαν σε κινηματογράφους της Αθήνας καταθέτει μέσα από το κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 το μέλος της Διοίκησης του ΔΗΠΕ Ρούμελης και από τα ιδρυτικά μέλη της (πάλαι ποτέ) Κινηματογραφικής Λέσχης Λαμίας,Παναγιώτης Αγγελόπουλος.
Αν συγκρίνουμε ταινίες που προβάλλουν τα τηλεοπτικά κανάλια ή όσα μπορούν ανεξέλεγκτα να δουν ακόμη και μικρά παιδιά στα διαδικτυακά μέσα, η ταινία Joker δεν είναι απ΄αυτές που μπορεί να παρακινήσουν έναν νέο ή μια νέα σε έκνομες συμπεριφορές!
Ας ακουσουμε τι ανέφερε στο κεντρικό μας δελτίο ο γνωστός cinéphile…

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΑΙΚΤΥΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ. Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΛΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΠΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ. ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΙΘΟΥΣΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ. Η ΤΕΧΝΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ

  2. Η εφαρμογή των νόμων γίνετε από τα Σώματα Ασφαλείας, ανέκαθεν, εκπροσωπούν το Κράτος. Το «ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ» η ταινία, εγώ ο πολίτης το έβαλα? Πληρώνουμε στο Υπουργείο Πολιτισμού, αρμόδια υπηρεσία….τα υπόλοιπα πολιτισμένα Κράτη, γιατί έβαλα όρια ηλικίας, αντιδημοκρατικά είναι?

    Ξυπνήστε & προστατεύστε την νεολαία, πολλά παιδιά «χάνονται», καταστρέφετε η ζωή τους με ευθύνη κράτους, εκπαιδευτικών & λίγων γονέων…

    Ο κ. Αγγελόπουλος, θα έχει άχτι από παλιά, στο σύστημα ελέγχου (Κατάλληλο-Ακατάλληλο), στις ταινίες, γι΄ αυτό & διαφωνεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here