Οπαδοί με καπνογόνα και βεγγαλικά κατευθύνονται προς το γήπεδο Λαμίας!

0

Συναγερμός έχει σημάνει τόσο στο κέντρο της Λαμίας όσο και σε όλους τους δρόμους που οδηγούν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο από πλευράς Αστυνομίας, περιπολικά και άλλα συμβατικά οχήματα παρακολουθούν στενά ομάδες νεαρών φιλάθλων του Ολυμπιακού που θα επιχειρήσουν να προσεγγίσουν το γήπεδο και να μπουν μέσα σε αυτό για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους με την Λαμία.
Ήδη εδώ και δύο ώρες έχουν εμφανιστεί χωρίς εμφανή διακριτικά, ομάδες 10 ή 20 ατόμων στην Πλατεία Πάρκου και την Πλατεία Ελευθερίας και φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ομάδας τους κατευθύνονται προς το ΔΑΚ.
Κάποιοι εξ αυτών φέρουν μαζί τους καπνογόνα και βεγγαλικά ανέφεραν έγκυρες πηγές!
Σύμφωνα με πληροφορίες σε λίγη ώρα θα αποκλεισθούν οι οδοί πρόσβασης προς το γήπεδο και θα ελέγχονται αυστηρά όσοι κινούνται με τα πόδια προς τα εκεί.
Νωρίτερα είχαν αποκλεισθεί στον αυτοκινητόδρομο αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν άτομα και αυτά χωρίς διακριτικά ομάδας, αλλά η Αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για οπαδούς του Ολυμπιακού και τους υποχρέωσαν να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής.
Ανάλογο μπλόκο έγινε το πρωί και σε οπαδούς της ΑΕΚ που κατευθύνονταν προς Θεσσαλονίκη για τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.
“Σήμερα εν πολλοίς παίζεται το πρωτάθλημα…” αναφέρουν δημοσιεύματα αθηναϊκών ιστοσελίδων και αθλητικών εφημερίδων.
Ειδικά το αποτέλεσμα του αγώνα Λαμίας-Ολυμπιακού θα επηρεάσει και τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ γιαυτό οι λεγόμενες θύρες των μεγάλων ομάδων έχουν οργανώσει “εκστρατείες” στήριξης των ομάδων τους.
Τοπικοί αθλητικοί παράγοντες επισημαίνουν ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή και μέσα στο ΔΑΚ γιατί δεν είναι δύσκολο ορισμένοι να ενεργήσουν με τρόπο που θα ενοχοποιήσει την Λαμία με απώτερο σκοπό την τιμωρία της.
Πάντως ως αυτή την ώρα , 3 το μεσημέρι, μπορεί το κλίμα να είναι φορτισμένο αλλά η κατάσταση είναι απολύτως ελεγχόμενη ανέφεραν αστυνομικοί κύκλοι…
Περίπου 100- 120 άτομα με βεγγαλικά και καπνογόνα βρίσκονται στην Πλατεία Λαού και στην οδό Ρήγα Φεραίου με συνθήματα και πρόθεση κίνησης τους προς το γήπεδο.
Στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας υπάρχουν σε πλήρη ετοιμότητα διμοιρίες ΜΑΤ που δεν αποκλείεται αν παραστεί ανάγκη να κινηθούν προς το κέντρο της πόλης ή και στο γήπεδο.
15.15 8 αυτοκίνητα τύπου ΒΑΝ εισήλθαν αντίθετα στην οδό Αγίου Νικολάου προς την Όθωνος και έχουν ακινητοποιηθεί στην Πλατεία Λαού.
700-800 άτομα έχουν κατακλύσει το κέντρο της Λαμίας.
15.30 Σε λίγα λεπτά αναμένεται η έλευση του πούλμαν του Ολυμπιακού στην είσοδο της πόλης…
16.15 Η αποστολή του Ολυμπιακού έχει φτάσει στο γήπεδο, για πρώτη φορά φέτος του ΔΑΚ δεν έχει ούτε μια θέση κενή γιαυτό και δεν υπάρχουν εκδοτήρια εισιτηρίων.
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αλλά και της Λαμίας εισέρχονται όσοι βέβαια έχουν εισιτήρια στο γήπεδο.
Η κατάσταση στην πόλη της Λαμίας έχει ηρεμήσει…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here