Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 37ο Ράλλυ Φθιώτιδας κόντρα στον καιρό

0

Κόντρα στις αντίξοες καιρικές συνθήκες, το 37ο Ράλλυ Φθιώτιδας ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Οι συμμετεχοντες οδηγοί έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και οι διοργανωτές, Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας, με την αρωγή του Δήμου Λαμιέων φρόντισαν να διεξαχθεί έναν εντυπωσιακός και αξιόλογος αγώνας, με την μόνο διαφορά ότι σε όλα αυτά δεν ήταν μάρτυρες οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού αφού λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό δεν επιτρέπονταν οι θεατές.

Η ειδική διαδρομή “Μοσχοκαρυά” ακυρώθηκε λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων. Για να αναπληρωθεί, η ειδική διαδρομή “Δίβρη” πραγματοποιήθηκε τρεις φορές.

Νικητές του αγώνα ήταν οι Γιάννης Παπαδημητρίου-Γιώργος Πολυζώης με SKODA FABIA R5.

Στη 2η θέση της γενικής κατάταξης, 1 λεπτό και 22 δευτερόλεπτα πιο αργοί, τερμάτισαν Γιώργος Κεχαγιάς-Μάριος Τσαούσογλου επίσης SKODA FABIA R5.

Τρίτοι ήταν οι Γιώργος Ζυμαρίδης-Κωνσταντίνος Σούκουλης επίσης με SKODA FABIA R5.

Στην κατηγορία F2 πρώτοι ήταν οι «Βacko»-Άρης Ιαβέρης με FORD FIESTA.

Στην κατηγορία Ν νικητές ήταν οι Παναγιώτης Ρουστέμης-Κωνσταντίνος Νικολόπουλος με MITSUBISHI LANCER EVO X.

Ο παρατηρητής του αγώνα, Δημήτρης Αθανασέκος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την διοργάνωση και την φιλοξενία στην Λαμία.

 

Δηλώσεις Πρωταγωνιστών

Ιωάννης Παπαδημητρίου-Γεώργιος Πολυζώης Skoda Fabia R5

Είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα που σημειώσαμε στις πολύ δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες του αγώνα. Εμείς προσπαθήσαμε να αποφύγουμε τα λάθη καθώς το παραμικρό λάθος μπορούσε να κοστίσει και να μας θέσει εκτός αγώνα. Οδηγήσαμε συνετά και πιέσαμε σε σημεία που έπρεπε. Θέλω να δώσω ένα μεγάλο μπράβο στην Οργανωτική Επιτροπή που σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες πραγματοποίησε με επιτυχία τον αγώνα.

Γεώργιος Κεχαγιάς-Μάριος Τσαούσογλου Skoda Fabia R5

Για εμάς ήταν ένας δύσκολος αγώνας καθώς είχαμε κλαταρισμένα ελαστικά στην πρώτη και δεύτερη ειδική διαδρομή. Δεν μπορέσαμε να κινηθούμε στον ρυθμό του Γιάννη(Παπαδημητρίου), αλλά είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα. Το σημαντικό είναι ότι τερματίσαμε σε έναν τόσο απαιτητικό αγώνα.

Γεώργιος Ζυμαρίδης-Κωνσταντίνος Σούκουλης Skoda Fabia R5

Aκόμη ένα θετικό αποτέλεσμα για εμάς παρά την μικρή εμπειρία μας σε αυτές τις συνθήκες. Στην τελευταία ειδική διαδρομή κάναμε ένα λάθος και χάσαμε πολύτιμο χρόνο και στην συνέχεια αρκεστήκαμε στην τρίτη θέση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό και θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε στους επόμενους αγώνες.

Κατηγορία Ν

Παναγιώτης Ρουστέμης-Κωνσταντίνος Νικολόπουλος Mitsubishi Lancer EVO X

Δύσκολος και απαιτητικός αγώνας για όλους, εμείς κινηθήκαμε αρκετά γρήγορα και μπορέσαμε να τερματίσουμε αρκετά ψηλά στην γενική κατάταξη. Το σημαντικότερο είναι πως καταφέραμε και αυξήσαμε την διαφορά στο πρωτάθλημα της κατηγορίας Ν. Υπάρχουν ακόμη κάποιοι αγώνες, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.”

Κατηγορία F2

“Backo”-Άρης Ιαβέρης Ford Fiesta 1.6

Είμαστε τρομερά χαρούμενοι καθώς δεν περιμέναμε ότι θα βρισκόμασταν σε αυτήν την θέση μετά το τέλος του αγώνα. Προσπαθήσαμε να αποφύγουμε τα λάθη και κινηθούμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Τελικά αυτό απέδωσε και βρεθήκαμε στην πρώτη θέση. Είναι ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα για εμάς.

Με πληροφορίες από 4troxoi.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here