Οι εξελίξεις στην Εκπαίδευση και η θέση του ΚΚΕ

0

Η πορεία επιδείνωσης της εκπαίδευσης των παιδιών του λαού και η χειροτέρευση της θέσης των εκπαιδευτικών είναι συνεχής. Υπηρετείται και προωθείται από συγκεκριμένα κέντρα συμφερόντων μέσα από τους μηχανισμούς του κράτους. Αυτή την πολιτική ακολουθεί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και οι άλλες πολιτικές δυνάμεις της χώρας που ακολουθούν την στρατηγική των κεφαλαιοκρατών.
Οι επερχόμενες ευρωεκλογές, οι περιφερειακές και δημοτικές εκλογές μπορούν και πρέπει να αποτελέσουν ευκαιρία ενημέρωσης και προβληματισμού για την πορεία της δημόσιας εκπαίδευσης και πώς την επηρεάζει η Ε.Ε. και η Τοπική Διοίκηση.
Για τούτο η Τομεακή Επιτροπή Φθιώτιδας του ΚΚΕ και η Λαϊκή Συσπείρωση σας καλούν σε εκδήλωση – ενημέρωση με θέμα «Οι εξελίξεις στην Εκπαίδευση, ο κλάδος των εκπαιδευτικών και η θέση του ΚΚΕ» στη Λαμία την Τρίτη 5 του Φλεβάρη και ώρα 6.00μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων.
Παρουσιάζει ο Αλέκος Αρβανιτίδης στέλεχος του ΚΚΕ και μέλος της Επιτροπής της Κ.Ε. για την Εργατική και Συνδικαλιστική Δουλειά. Παρέμβαση, εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωσης, θα κάνουν οι Μπασδέκης Κώστας, υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς και Δελιχάς Γιώργος, υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων.

Η ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here