Νύχτα τρόμου στην νότια Λαμία:Άρπαξαν αλυσοπρίονα, έσπασαν αυτοκίνητα

0

Έδρασαν ανενόχλητοι το ξημέρωμα της Τετάρτης στην Λαμία άγνωστοι που διέρρηξαν κατάστημα αγροτικών μηχανημάτων και κυριολεκτικά το άδειασαν ενώ έκαναν γυαλιά καρφιά τα αυτοκίνητα επιχείρησης.

 

Ούτε ένα ούτε δύο αλλά συνολικά 14 αλυσοπρίονα τα περισσότερα ολοκαίνουργα άρπαξαν οι άγνωστοι που παραβίασαν την γυάλινη πόρτα εισόδου καταστήματος στην οδό Κύπρου στο ύψος της Αμφικτυόνων.Ο ιδιοκτήτης υπολογίζει την ζημιά σε 2000 ευρώ περίπου από το εμπόρευμα συν τις φθορές που προκάλεσαν οι άγνωστοι οι οποίοι δεν ασχολήθηκαν καθόλου με την ταμειακή μηχανή.

Την ίδια περίπου ώρα ξημερώματα Τετάρτης δυο δρόμους παρακάτω στην οδό Φραντζή,άγνωστοι,εκτονώθηκαν πάνω σε 4 επαγγελματικά αυτοκίνητα της επιχείρησης του προέδρου των επισιτιστικών επαγγελμάτων Κώστα Καραγιώργου.

Τα δύο περιστατικά δεν φαίνεται να συνδέονται παρά μόνο χρονικά και γεωγραφικά. Τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσε η Ασφάλεια δείχνουν άλλα κίνητρα στην λεηλασία του καταστήματος στην οδό Κύπρου και άλλα στην καταστροφή των αυτοκινήτων του TIME OUT στην οδό Φραντζή.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here