10 Δεκεμβρίου 2022
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Νύχτα μαρτύριο για γυναίκα στη Λαμία – Δέχτηκε άγρια επίθεση από σκύλο

Πήγαινε αμέριμνη να αναλάβει εργασία σε κλινική της Λαμίας και κυριολεκτικά δυο βήματα πριν την είσοδο της στον χώρο εργασίας δέχτηκε την επίθεση από μανιασμένο μεγαλόσωμο σκύλο που συνοδευόταν από το αφεντικό του.

 

Η επίθεση ήταν τόσο σφοδρή που η άτυχη γυναίκα δεν μπορούσε να αποφύγει τις απανωτές επιθέσεις του αγριεμένου ζώου το οποίο ήταν σε τέτοια κατάσταση που ούτε ο ιδιοκτήτης του δεν μπορούσε να σταματήσει.

Οι φωνές της τάραξαν την ησυχία της νύχτας ενώ οι λιγοστοί οδηγοί που περνούσαν από την οδό Καρπενησίου στη διασταύρωσή της με την οδό Βενιζέλου, λίγα μέτρα από την Πλατεία Πάρκου, εκείνη την ώρα , σταμάτησαν μεν δεν τολμούσαν όμως να βγουν από το αυτοκίνητό τους για να βοηθήσουν τη γυναίκα.

Οι συνάδελφοί της από την κλινική έσπευσαν σοκαρισμένοι να βοηθήσουν και ευτυχώς κάποιος διερχόμενος έτυχε να έχει μαζί του ένα βαρύ αντικείμενο και με αυτό εκφόβισε το αγριεμένο ζώο που επιτέλους άφησε την κοπέλα.

Αλγεινή εντύπωση στους παρευρισκόμενους προκάλεσε το γεγονός πως ο ιδιοκτήτης του σκύλου απομακρύνθηκε αμέσως μαζί με το ζώο αφήνοντας αιμόφυρτη την γυναίκα.

Της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους συναδέλφους της και γιατρό της κλινικής ενώ με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Με πολλαπλά τραύματα από τις δαγκωνιές του ζώου και νάρθηκα στο χέρι επέστρεψε τα ξημερώματα στο σπίτι της και στο ανήλικο παιδί της.

Πρέπει να ληφθεί μέριμνα όχι μόνο για τα αδέσποτα αλλά και για τα δεσποζόμενα που απρόκλητα επιτίθενται σε ανύποπτους πολίτες. Αν δεν υπήρχαν οι διερχόμενοι και οι συνάδελφοί μου δεν ξέρω πως θα κατέληγα και τί θα γινόταν το παιδί μου, δηλώνει στο lamiafm1.gr η παθούσα.

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο

Ο γιατρός ήταν νευρικός…

By Lamia FM-1 Team / 4 Δεκεμβρίου 2022 / 0 Comments