Ντροπή : Άδειασαν τη δεξαμενή πετρελαίου σχολείου στα Άγραφα

1

Για προδοσία του τόπου τους μιλά ο Δήμαρχος Αλέξης Καρδαμπίκης.

 

Με δημοσίευση του στα κοινωνικά δίκτυα ο Δήμαρχος Αγράφων Αλέξης Καρδαμπίκης αναφέρεται σε μια πράξη που δυσκολεύεσαι να πιστέψεις και να βρεις λόγια να την περιγράψεις:

Ζούμε σε έναν τόπο όπου η ομορφιά εκτινάσσεται στα ύψη με φιλήσυχους κατοίκους που αλλού είναι μια χούφτα και αλλού περισσότεροι, όμως όλοι αγαπημένοι και ενωμένοι βοηθούν ο ένας τον άλλον και προτεραιότητά τους είναι το καλό του τόπου τους.
Δυστυχώς όμως υπάρχουν και κάποιοι “άνθρωποι” που είναι βλαπτικοί στην τοπική κοινωνία και προσβλητικοί αφού με την συμπεριφορά τους και υποκινούμενοι από μικροψυχία, αδιαφορούν για τις ανάγκες ακόμα και των παιδιών τους αφού επιλέγουν να μπαίνουν κρυφά σε δημόσια κτίρια, όπως το σχολείο του χωριού τους για να κλέψουν το πετρέλαιο που χρειάζονται τα σχολεία μας για τον κρύο χειμώνα που είναι προ των πυλών, έτσι….χωρίς ηθικούς φραγμούς και σεβασμό.
Πόσο λυπηρό φαινόμενο όταν γίνονται προδότες του ίδιου τους του τόπου, άνθρωποι τοξικοί, που κλέβουν το χαμόγελο των παιδιών τους και παγώνουν τα αντανακλαστικά ενός ολόκληρου χωριού που αναρωτιέται, ποιοι είναι αυτοί που μπορούν και μηχανορραφούν, που λειτουργούν πισώπλατα και ύπουλα χωρίς ίχνος ανθρωπιάς και σεβασμού, λέξεις άγνωστες για αυτούς που δεν έχουν κανένα είδους φίλτρο στις πράξεις τους.
Επειδή έχουν παρατηρηθεί ξανά ανάλογα φαινόμενα εύχομαι κάποια στιγμή αυτοί οι “άνθρωποι”, να συνειδητοποιήσουν και να συναισθανθούν το μέγεθος της πράξης τους και να φροντίσουν να ξεφύγουν από αυτή την σκοτεινή πλευρά του εαυτού τους πριν να είναι πολύ αργά και δεν θα έχουν που να κρυφτούν όταν φτάσει το πλήρωμα του χρόνου.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αφού οι κλοπές τέτοιου είδους… από τη τιμωρία και τη ρετσινιά για μια τέτοια πράξη …….έγιναν μικροπαραβατικότητα των αδύναμων και προσωπικά δεδομένα……καλά να πάθουμε ……….γιατί υπάρχουν και χειρότερα……γιατί σε λίγο …..αν φωνάξεις κλέφτης…..θα τιμωρήσαι για προσβολή……

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here