Νεοδημοκρατικές φουρτούνες στην Ευρυτανία

0

Οι αρχικά 96 και στην συνέχεια με τα επίσημα αποτελέσματα 109 σταυροί διαφοράς και τα πολλά άκυρα ψηφοδέλτια στην μονοεδρική της Ευρυτανίας οδήγησαν την δεύτερη σε σταυρούς Τζίνα Οικονόμου να ζητήσει επανακαταμέτρηση στο Πρωτοδικείο Ευρυτανίας,η οποία θα γίνει την Τετάρτη.

 

Στο αποκλειστικό δημοσίευμα των Ευρυτανικών Νέων διαβάζουμε:

Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα που εξέδωσε το Πρωτοδικείο Ευρυτανίας, η διαφορά των σταυρών μεταξύ Κοντογεώργου και Οικονόμου φαίνεται να μεγαλώνει από αυτήν που αρχικά είχε καταμετρηθεί και πλέον ανέρχεται στους 109 σταυρούς υπέρ Κοντογεώργου, έναντι 96 που αρχικά είχαν καταμετρηθεί σύμφωνα με τα στοιχεία της Π.Ε. Ευρυτανίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα τα οποία έχουν στη διάθεσή τους τα “Ευρυτανικά Νέα”, τα τελικά επίσημα αποτελέσματα τα οποία εξέδωσε το Πρωτοδικείο Ευρυτανίας, καταγράφουν για τη Νέα Δημοκρατία 6.969 ψήφους, τα άκυρα ανέρχονται σε 170 και έλαβαν: Κώστας Κοντογεώργος: 2.766 σταυρούς, Θωμαΐς Οικονόμου: 2.657σταυρούς (διαφορά 109 σταυρών) και Κλεομένης Λάππας 1.195 σταυρούς.

Επιμένει η Οικονόμου

Ωστόσο, η κα Οικονόμου, επιμένει, ότι θα προχωρήσει στην επανακαταμέτρηση που ζήτησε ήδη, από την Παρασκευή 12 Ιουλίου, με την αίτηση που κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Ευρυτανίας.

Η επανακαταμέτρηση θα γίνει την Τετάρτη 17/7/2019.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here