“Ναυμαχία” στο ντόκο των Καμένων Βούρλων!

0

Επεισόδιο έγινε σήμερα το πρωί στον”ντόκο” της παραλίας των Καμένων Βούρλων όπου εκεί ελλιμενίζεται σκάφος που μεταφέρει επισκέπτες στα Λιχαδονήσια.
Στο σημείο αυτό είχε ζητήσει να προσεγγίζει και το σκάφος του επιχειρηματία Παναγιώτη Κεραμίδα, αλλά επειδή έχει μεγαλύτερο μήκος σε σχέση με το άλλο δεν του επιτρέπεται παρότι έχει όμως το ίδιο βάθος που είναι το βασικό κριτήριο όπως ανέφερε στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 o ίδιος ο κ.Κεραμίδας.
Το πρωί μάλιστα ιδιωτικό συνεργείο συνοδευόμενο από όχημα του Δήμου Καμένων Βούρλων επιχείρησε να βελτιώσει το σημείο ελλιμενισμού του πρώτου σκάφους, χωρίς όμως να υπάρχει σχετική άδεια από τις αρμόδιες αρχές.
Ο κ.Κεραμίδας κάλεσε την Αστυνομία αλλά και το λιμεναρχείο Στυλίδας στην θέα των οποίων οι δύο εργάτες του συνεργείου έσπευσαν να απομακρυνθούν, προφανώς γιατί υπήρχε πιθανότητα να οδηγηθούν στο Αυτόφωρο.
“Είδα κάποια στιγμή τον αντιδήμαρχο κ.Καραμανώλη και τον ρώτησα τι συμβαίνει και μου απάντησε ότι γίνεται έργο αισθητικής παρέμβασης στο σημείο και πως υπάρχει σχετική απόφαση του Δ.Σ.”
Είναι ακριβές αυτό αλλά η απόφαση έχει ληφθεί πριν πολλούς μήνες και είναι άξιο απορίας και όχι μόνον, πως επιλέχτηκε να γίνει το έργο αυτό παραμονές των εκλογών,ο νοών νοείτω,πρόσθεσε ο κ.Κεραμίδας.
Στο σημείο αυτό ο αντιδήμαρχος κ.Καραμανώλης παρενέβη στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 όπου παραδέχτηκε ότι η απόφαση είχε ληφθεί προ μηνών αλλά δεν γνώριζε γιατί απαγορεύτηκε στον κ.Κεραμίδα να επιβιβάζει λουόμενους στο σκάφος του γιατί δεν ξέρει αν έχει το ίδιο βάθος με το άλλο σκάφος.
Μετά από ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των κ.Κεραμίδα και Καραμανώλη διαφάνηκε ότι θα επιτραπεί και στον κ.Κεραμίδα να ελλιμενίζεται στο ίδιο σημείο, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει τώρα δεδομένου ότι απαγορεύεται η λήψη σχετικής απόφασης από το ΔΣ σε προεκλογική περίοδο,επομένως ανέφερε ο κ.Κεραμίδας “πάει και αυτή η καλοκαιρινή σαιζόν επ ωφελεία του ανταγωνιστή μου”.
Ακούστε την σχετική στιχομυθία:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here