ΝΑΟΛ:Τον λόγο έχει τώρα η Δικαιοσύνη

0

Με δελτίο τύπου ο Ναυτικός Αθλητικός Σύλλογος Λαμίας ενημερώνει πως μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σε βάρος προπονητή του συλλόγου, δυστυχώς τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με οργή και δικαιολογημένη αγανάκτηση παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες μια πρωτόγνωρη, αλλά ατυχέστατης εμπνεύσεως, προσπάθεια σπίλωσης της ηθικής, της εντιμότητας και της αποδεδειγμένης επαγγελματικής αξίας ενός προπονητή του συλλόγου μας.
Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση, την ακλόνητη εμπιστοσύνη και την στήριξή μας στο πρόσωπό του, εναντίον των όσων συκοφαντικών και ανυπόστατων αναγράφονται εις βάρος του, στεκόμενοι δίπλα του, ως εξάλλου πράττει το σύνολο των ανθρώπων της κολύμβησης και του αθλητισμού εν γένει.
Δεν θα σταθούμε στα ταπεινά κίνητρα και στους απατηλούς σκοπούς των όσων δημιούργησαν και των όσων έσπευσαν με ιδιαίτερη σπουδή να αναπαραγάγουν ένα κατασκευασμένο συμβάν, παραβιάζοντας κατάφωρα τη κείμενη νομοθεσία με τη δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων φυσικών προσώπων. Η δικαιοσύνη θα επιτελέσει το έργο της και θα αποδώσει τις ευθύνες που προβλέπονται απ΄ το νόμο για όσους ενήργησαν με δόλο, ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοια φαινόμενα

Για το Δ.Σ. του Ν.Α.Ο.Λ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here