Νίκησε… Νίκη Βόλου και άγχος ο Έσπερος Λαμίας

0

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα ο Έσπερος Λαμίας σχολιάζοντας το χθεσινό παιχνίδι στο Χαλκιοπούλειο και το αποτέλεσμά του εστιάζει σε έναν παράγοντα που μπορεί να κερδίσει και την δύναμη και το θέλω και την τεχνική των παικτών. Το Άγχος. Και ευτυχώς χθες νικητής σε αυτή την μάχη ήταν οι παίκτες.
Δείτε την ανακοίνωση:
Την Κυριακή 27-01-2019, διεξήχθη στο κλειστό Χαλκιοπούλειο Λαμίας, ο αγώνας Β’ Εθνικής Ανδρών basketball, μεταξύ των ομάδων ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Το σκορ ανά δεκάλεπτο ήταν,(13-09),(24-18),(39-35),και τελικό (53-52).
Ως εισαγωγή ,μπορούμε να κρίνουμε ότι όλα τα παιχνίδια της φετινής Β’ Εθνικής κατηγορίας, δεν υπόκεινται σε καμία πρόγνωση.
Όλα τα παιχνίδια, μοιάζουν απρόβλεπτα.
Σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια μέχρι σήμερα ,έχει καταστρατηγηθεί ο κανόνας της ‘’απόρθητης έδρας’’.
Στο παιχνίδι μας τώρα, η Νίκη Βόλου κατόρθωσε να επιβάλλει τον αργό ρυθμό και το σκορ πήγε χαμηλά. Αυτό ήταν. Κατόρθωσε επί πλέον να βάλει στην εξίσωση του αγώνος και έναν ακόμη μεγαλύτερο αντίπαλο για την ομάδα μας. ΤΟ ΑΓΧΟΣ.
Όμως η ομάδα μας ,ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ, διαχειρίστηκε με ψυχραιμία την πίεση του ‘’ΠΡΕΠΕΙ’’, μαζί με το βάρος του άγχους και κατόρθωσε σε ένα ακόμη ντέρμπυ ,να πάρει δίκαια και πανάξια το πολύτιμο ‘’ρόζ φύλλο αγώνος’’.
Επί πλέον μετά την έκβαση του παιχνιδιού και για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις, θα θέλαμε να σημειώσουμε την προσπάθεια για όσο δυνατόν αμερόληπτης διαιτησίας, εκ μέρους των διαιτητών κκ Πολυχρόνη και Φασόλη.
Τέλος καλό όλα καλά, μέχρι εδώ.
Κάνοντας έναν μίνι απολογισμό με το τέλος του πρώτου αγωνιστικού γύρου, βλέπουμε ότι η νεοφώτιστη στην Β’ Εθνική κατηγορία ομάδα μας, ‘’έχει βάλει στο σακούλι της παραμονής’’ το 50% των νικών που χρειαζόμαστε. Απομένει ακόμη ο δεύτερος και δυσκολότερος αγωνιστικός γύρος.
Δεν έχουμε άλλο δρόμο, παρά μόνον της συνεχούς αγωνιστικής προσπάθειας και της απολύτου συγκέντρωσης στον στόχο της καθιέρωσης στην ανώτερη κατηγορία.
Κλείνοντας θα θέλαμε να επισημάνουμε ,για έναν ακόμη αγώνα, την συγκινητική παρουσία των φιλάθλων μας στο κλειστό Χαλκιοπούλειο, που βοήθησαν τα μέγιστα ενθαρρύνοντας τους παίκτες μας ,να φθάσουμε στην μεγάλη νίκη.
Καλή μας συνέχεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here