Νέες προοπτικές για το νοσοκομείο Λαμίας -Η Περιφέρεια παρέδωσε σήμερα το Πέτρινο κτίριο

Ποιές κλινικές θα μεταφερθούν εκεί.

1

Εκσυγχρονίστηκε διατηρώντας την αρχιτεκτονική του και παραδόθηκε σήμερα από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προς χρήση το ανακαινισμένο κτίριο του Σανατορίου Λαμίας.

 

Το ιστορικό πέτρινο κτήριο που λειτούργησε ως σανατόριο τα δύσκολα μεταπολεμικά χρόνια θα φιλοξενήσει νέες υπηρεσίες υγείας και θα επεκταθούν οι υπάρχουσες, ενώ απαριθμεί δυναμική 200ων  κλινών .

Διατηρήθηκε η αρχιτεκτονική του, και έχει ανακαινιστεί πλήρως,χάρις στην Περιφέρεια γιαυτό και την ευχαριστούμε αφού πλέον δρομολογούμε νέους στόχους στο νοσοκομείο μας,δήλωσε ο διοικητής του ιδρύματος Βαγγέλης Χαντζημαργαρίτης:

Κρατάμε τις υποσχέσεις μας και παραδίδουμε στους πολίτες της Λαμίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής ένα από τα πλέον σύγχρονα νοσοκομεία της ελληνικής περιφέρειας δηλώνει ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης:

Την ικανοποίησή του εξέφρασε μιλώντας στον FM-1 και ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Ανδρέας Κολοκυθάς .

Άμεσα στις αρχές του Φθινοπώρου θα μεταφερθεί και Θα λειτουργεί εκεί η μονάδα τεχνητού νεφρού με 27 κλίνες , θα μεταφερθούν διοικητικές υπηρεσίες και θα λειτουργήσει η ογκολογική κλινική.
Σε δεύτερο στάδιο τον χώρο τους στο πέτρινο ανακαινισμένο κτίριο θα βρουν η παιδιατρική και η παθολογική κλινική .
Αυτό σημαίνει αύξηση των κλινών σε όλες τις κλινικές σταδιακά και αύξηση της ποιότητας παροχής υπηρεσιών από το νοσοκομείο Λαμίας .

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here