10 Δεκεμβρίου 2022
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Νάσος Ηλιόπουλος στον Λαμία FM-1: «Συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ αν…» (συνέντευξη)

Τον Εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσο Ηλιόπουλο φιλοξενούσε σήμερα 22/11/22 η εκπομπή «Έτσι Απλά» στον Λάμια FM1 96,2 και ο Γιώργος Πετρής.

Συνομιλήσαμε μαζί του για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, για το καλάθι του νοικοκυριού, για την πρώτη κατοικία για την ενεργειακή κρίση και τις χρεώσεις ρεύματος, για τη νέα γενιά, ενώ παράλληλα δίνοντας μας μια σχεδόν αποκλειστική είδηση άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας – συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Ποιος είναι ο Νάσος Ηλιόπουλος:

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Αθήνα, είναι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει εργαστεί στην ιδιωτική εκπαίδευση. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών και υποψήφιος διδάκτορας του τμήματος Ιστορίας και Πολιτικής Επιστήμης του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει συνεργαστεί ερευνητικά με το Ινστιτούτο “Ρόζα Λούξεμπουργκ”.
Επίσης έχει διατελέσει γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας Συνασπισμού και είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Το 2016 ανέλαβε Ειδικός Γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας με ειδική στόχευση την καταπολέμηση της αδήλωτης και υποδηλωμένης εργασίας. Το 2018 ανέλαβε Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Στις δημοτικές εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων επικεφαλής της δημοτικής ομάδας της “Ανοιχτής Πόλης”.

Περισσότερα στο ηχητικό:

 

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο

Ο γιατρός ήταν νευρικός…

By Lamia FM-1 Team / 4 Δεκεμβρίου 2022 / 0 Comments