Μόνο 150 θάνατοι 70-90 ετών.

0

ΓΕΩΡΓΙΟΥ Β. ΣΜΟΚΟΒΙΤΗ

Μόνο 150 θάνατοι 70-90 ετών.
«Ομαδικός τάφος ψυχών 53 παιδιών»
«Μένουμε σπίτι και ασφαλείς»

Ζητήστε αμέσως την αλλαγή του Νόμου. Επιβάλτε το ΚΟΙΝΟ περί Δικαίου αίσθημα ΟΛΗΣ της Κοινωνίας στο Νου και Ψυχή των «εκπροσώπων» Λαού Ανθρώπων και απαιτείστε αμέσως να ψηφίσει σύσσωμος ο «Ναός της Δημοκρατίας» ΝΟΜΟΝ που να μην επιτρέπει σε κανέναν Δικαστή σε κανένα Συμβούλιο οποιουδήποτε βαθμού και σύνθεσης να μετατρέπει στην ΠΡΑΞΗ την ποινή ΙΣΟΒΙΩΣ των 400 (τετρακοσίων) ΧΡΟΝΩΝ σε 8 (οκτώ) χρόνια για ΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΑ αποδεδειγμένα άνευ ουδεμιάς αμφιβολίας ΔΙΑΠΡΑΧΘΕΝΤΑ από καταδικασθέν κτήνος με εξωτερικά χαρακτηριστικά ορθίουδιπόδου ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ και να κυκλοφορεί ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ μέχρι να τα ξαναδιαπράξει και όχι σε ΙΣΟΒΙΟ εγκλεισμό του αφού η φυσική εξαφάνιση του δεν θεωρείται «ανθρωπισμός» και «πολιτισμός».
Εκατομμύρια Άνθρωποι, κατέστρεψαν πολλοί από αυτούς τη ζωή τους,σε ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ για να σώσουν ζωές άλλων. Δείξαμε ως Κοινωνία με ατομική ευθύνη στην «ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ» ευαισθησία για να μη χαθούν ΖΩΕΣ ευπαθών ομάδων οι άνω των 70-90-100 χρόνων συνάνθρωποί μας. Δεν λογαριάσαμε οικονομία, ευημερία, ελευθερία, δικαιώματα ανθρώπων κάθε ηλικίας γιατί προτεραιότητα έχει η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ (αδιακρίτως οποιασδήποτε ποιότητας) Ζωή και μάλιστα με … Αξιοπρέπεια. Θλιβόμαστε, αγαπάμε, νοιαζόμαστε, για παππούδες, γιαγιάδες, να μην χάσουν τη ζωή τους την … υπόλοιπη … και έχουμε ευαισθησία ΟΛΟΙ με κάθε είδους θυσία να μην χαθούν επιπλέον 100-
1000 ηλικιωμένοι συμπολίτες, συνάνθρωποί μας, κάθε μέρα η ενημέρωσή μας τόσοι… «πέθαναν». Δεν βγαίνουμε στις πλατείες! Ζητώ να βγούμε (όταν μας το … επιτρέψουν) να διασώσουμε όση ευαισθησία μας έχει απομείνει

«ως δράση» στην Ψυχή μας ΑΝ έχει μείνει ΚΑΙ για τους ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ συνανθρώπους μας καιγια αυτούς και τις οικογένειές τους. Γιατί είχαμε μείνει χωρίς ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ σαν «ομαδική», «αθόρυβα στην ουσία τηςαντικοινωνική-απάνθρωπη συμπεριφορά αγέλης» χωρίς Ατομική Ευθύνη στην Κοινωνία.

2 Μείναμε στη «σιωπή ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ενηλίκων» απέναντι στη ΦΡΙΚΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ή στον ενδεχόμενο κίνδυνο εφαρμογής «νομίμως» Ανηθίκων
Νόμων «της ΒΟΥΛΗΣ … εκπροσώπων μας». Ενώ μια άλλη «Κοινότητα ΑΝΗΛΙΚΩΝ» παιδιών μας στην Κοινότητα μας δεν είχε ζήσει ακόμα την Άνοιξη ΤΗΣ στις χαρές της, στην Άνοιξη των 12, 13, 14 ετών στο ΦΩΣ, αλλά ξαφνικά στο μισοσκόταδο της ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ η ύπαρξη της ζωής τους, χωρίς να ξέρουν πότε και πώς θα βγουν ελευθερωμένοι από ΑΥΤΟ στην «κανονικότητα Κοινότητας μας».
«Εν Ζωή τους έκαψαν τις ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ τους». 53 παιδιών μας.
Τα λέω γιατί ξαναΖΗΤΩ μια συγκέντρωση παλλαϊκή ΟΛΩΝ μας με ΦΩΝΗ της ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ μας ενάντια στη ΦΡΙΚΗ εγκλημάτων με ΘΥΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ με ΒΙΑ ανθρωπίνως αβάσταχτη στην περιγραφή της και στον αριθμό της 53 (πενήντα τρία) ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. Φωνή Κοινότητάς μας,ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΜΥΝΑΣ μας εναντίον ΒΙΑΣ και ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ οποθενδήποτε.
Πολιτισμός, Αρχές και Αξίες Ανθρωπισμού Οργανωμένης Κοινωνίας,Κοινότητας μας ΑΝΘΡΩΠΩΝ, εναντίονΒΙΑΣ – ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ –
ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ, οποθενδήποτε με οποιαδήποτε μορφή του.
Συγκεντρωθείτε σε πλατείες, πόλεις, χωριά ΠΟΛΙΤΕΣ και εκπρόσωποι μας μια ΨΥΧΗ με ΦΩΝΗ: ποτέ ΣΙΩΠΗ με Ατομική Ευθύνη και Ευθύνη ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ σε τέτοια γεγονότα και τέτοιους «Νόμους Βουλής … εκπροσώπων μας» που αντίθετα
σε κάθε λογική και Ηθική επιταγή – ΕΝΤΟΛΗ Κοινότητας ΜΑΣ επιβάλουν ως λογική και ηθική κοινότητας Ανθρώπων την αποδοχή μας ότι τα ΙΣΟΒΙΑ 400 χρόνων στην εφαρμογή τους προς «προστασία κοινότητας ΜΑΣ» είναι … 8 χρόνια! ιδιαίτερα όταν αφορούν ΦΡΙΚΗ ΒΙΑΣ σε 53 ΠΑΙΔΙΑ!!! 53 …. ΠΑΙΔΙΑ.
Αντιγράφω και φωνάζωπρος κάθε Άνθρωπο αναγνώστη εντός ή εκτός Βουλής, εντός ή εκτός «Κοινότητας» το ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ Κατηγορητήριο εναντίον του ονόματι … οποιουδήποτε δεν έχει σημασίακαταδικασθέντος σε 401 (ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ ΕΝΑ) ΧΡΟΝΙΑ εγκλεισμού σε ΦΥΛΑΚΗ αλλά σε … 8 (ΟΚΤΩ) ΧΡΟΝΙΑ ξαναγράφω: σε ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ (από τα … τετρακόσια!!!!!!)
ΕΞΩ, από εγκλεισμό ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ στην … Κοινότητά μας ως… «ένας απόεμάς». Μαζί και στην ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ των ΝΕΩΝ, των παιδιών μας» με …
Απόφαση «νομίμως και ηθικώς» Δικαστών και «νομίμως και ηθικώς» Νόμων «εκπροσώπων ΜΑΣ, της Κοινότητας ΜΑΣ» στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

3 ΑΝ ο δικός σου εγγονός-εγγονή συμπατριώτη, αγαπητέ συμπολίτη,όπως είναι η προσφώνηση τώρα, αν ήταν γυιός σου, κόρη σου, αδελφή,αδελφός σου έστω του γείτονά σου, φίλου ή συγγενή σου ΓΝΩΣΤΑ παιδάκια που καθημερινά χαιρόσουν τη Νέα Ζωή τους ανάμεσά μας, η επίΓης Αθανασία των «ευπαθών ομάδων», Τί θα έκανες; Τί θα ήθελες να κάνει ο διπλανός σου στην ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ μας; Θα γύριζες μόνος τις νύχτες στις πλατείες;
ΜΟΝΟΣ να πνίγεσαι ή να φωνάζεις χωρίς απόκριση; Ή με την Κοινότητα χέρι-χέρι ενωμένη όλων μας Ατομική Ευθύνη καθενός και ΟΛΩΝ ΜΑΖΙ να μην ξαναπεράσει το ΚΑΚΟ να μην διαχυθεί με διασπορά ανάμεσά μας, να μην μας νοιάζει να οργανωθούμε περισσότερο για τον Covid-19 για τον θάνατο παππού ή γιαγιάς προς τον άλλο κόσμο αλλά αλλά και η Κοινότητα μας για την ΦΡΙΚΗ Ζωής με ΘΑΝΑΤΟ Ψυχής σε τούτο τον κόσμο μας των ΝΕΩΝ μας των παιδιών ΟΛΩΝ. Με πράξεις Παρουσίας μας Δημόσια να μην περάσει η ΒΙΑ,
η Τρομοκρατία, ο Σκοταδισμός με την «απάθεια ανθεκτικών ή ευπαθών ομάδων» αλλά συνόλου κοινωνίας ανοσοποιητικό σύστημα στερεό με ΠΡΑΞΕΙΣ, νομίμως και ηθικώς, εναντίον αόρατων και ορατών εχθρών οργανωμένης σε Αρχές και Αξίες Πολιτισμού μας ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ, όχι μόνο για προστασία αλλά επιτυχία Ευτυχίας σε κοινότητά μας.
Πάρτε στο μαξιλάρι σας τα παρακάτω αναλυτικά ή και αντιγράψτε τα και εσείς δι ́εαυτούς σας λέξη-λέξη πριν κοιμηθείτε.
Αν ξυπνήσετε όπως κάθε άλλο πρωινό σας ζητώ συγγνώμηγια τον χαμένο χρόνο σας ανάγνωσης κι ας καταγραφεί ως άσκοπη και ενοχλητική φωνή συμπολίτη σας.
ΑΝ ξυπνήσετε «διαφορετικά» τότε καθένας με τη δική του απόφαση πράττει.
Στους παρακάτω ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ «με Θάνατο Ψυχής τους εν ΖΩΗ ΤΟΥΣ»μόλις 12, 13, 14 ετών σε Ψυχή και Σώμα τους και σε σύνολο 53
(πενήντα τριών) διεπράχθησαν:
1. Τετελεσμένη κατάχρηση σε ασέλγεια 25 (είκοσι πέντε) ΑΝΗΛΙΚΩΝ που δεν συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ ́εξακολούθηση.
2. Τετελεσμένη κατάχρηση σε ασέλγεια 7 (επτά) ΑΝΗΛΙΚΩΝ που συμπλήρωσαν τα 14 έτη όχι όμως και τα 18, κατά συρροή και
κατ ́εξακολούθηση.
3. Αποπλάνηση 2 (δύο) ΠΑΙΔΙΩΝ που δεν συμπλήρωσαν τα 12 (δώδεκα) έτη κατά συρροή και κατ ́εξακολούθηση.

4 Τετελεσμένη και σε απόπειρα αποπλάνηση 13 (δεκατριών) ΠΑΙΔΙΩΝ που συμπλήρωσαν τα 12 (δώδεκα) έτη, όχι όμως και τα 14,κατά συρροή και κατ ́εξακολούθηση.
5. Τετελεσμένη και σε απόπειρα αποπλάνηση 4 (τεσσάρων) ΠΑΙΔΙΩΝ που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, όχι όμως και τα 15, κατά συρροή και
κατ ́εξακολούθηση.
6. Ασέλγεια παρά φύση 2 (δύο) προσώπων νεώτερων των 17 (δεκαεπτά)ετών ,κατά συρροή και κατ ́εξακολούθηση.
Σύνολον: 25+7+2+13+4+2 = 53 εν θανάτω Ψυχών ΤΟΥΣ Ζωές ΑΝΗΛΙΚΩΝ παιδιών μας. Ο ΕΝΟΧΟΣ καταδικάστηκε για 53 παιδιά 400 χρόνια. Σε 8 χρόνια αφέθηκε να είναι ελεύθερος στη δική μας Κοινότητα με Νόμο Βουλής και Απόφαση Αρχής.
Θάνατοι από «αόρατο εχθρό» 150 συν-ανθρώπων μας 70-80 ετών.
Υπόλοιπο Ζωής τους 20 χρόνια.
Θάνατοι Ψυχών παιδιών μας, από ορατό εχθρό: 53. 12-14 ετών.
Υπόλοιπο Ζωής τους: 80 έτη Μνήμης.
Μήπως η σιγή καλύτερη;
Ίσως.
Αν όχι τότε ΤΙ;
Η ατομική μου πρόταση για νομίμως κοινές πράξεις πολιτών έχει ξαναδιατυπωθεί. Κανέναν-καμμία δεν δεσμεύει.
Ξεχάστε το κείμενο, κρατήστε, παρακαλώ, μόνο τα αριθμημένα 1 έως 6 «συμβάντα» σε 53 (πενήντα τρία) ΠΑΙΔΙΑ μας, στην Κοινότητά μας,έτσι δεν θάχει πάει προσωπικά «τζάμπα κόπος για την … αντιγραφή».
8 χρόνια ΜΕΤΑ… 53 παιδιά. Τα δικά μας. Της Κοινότητάς μας, όχι ως ονόματα, αλλά ως ΓΕΓΟΝΟΤΑ σε ΨΥΧΕΣ παιδιών. Εν Ζωή τους 12, 13, 14 ετών τους έκαψαν την ψυχή. Σήμερα έμαθαν ότι με τους «Νόμους της Κοινότητάς τους» τα 400 χρόνια και τα ισόβια είναι 8 (οκτώ) χρόνια. Και θα το ξέρουν για τα επόμενα 80 χρόνια της υπόλοιπης ζωής Τους.
Επί του πιεστηρίου: Το κείμενο γράφτηκε πριν από τη «Δίκη Τοπαλούδη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here