Στην Θεσσαλονίκη οι Παίδες του ΝΗΡΕΑ για την τελική φάση του πρωταθλήματος

Γιάννης Μπουλαλάς: Δεν μας λύγισαν οι δυσκολίες

0

Για 3η φορά (τα τελευταία 4 χρόνια) ομάδα από τις υποδομές του Νηρέας Λαμίας συμμετέχει σε τελική φάση Πανελληνίου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης.
Συγκεκριμένα, η ομάδα Παίδων του Νηρέα Λαμίας, θα αντιμετωπίσει τους ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Εθνικό Πειραιώς και ΝΟ Βουλιαγμένη στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης από αύριο Πέμπτη 28/6 μέχρι την Κυριακή 01/07 2018.
Ο προπονητής τους Γιάννης Μπουλαλάς μια μέρα πριν την έναρξη των αγώνων μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του FM-1.Έχουμε βοήθεια από Δήμο και Περιφέρεια,αν είχαμε και την κατάλληλη πισίνα για να προετοιμαζόμαστε θα ήμασταν πολύ καλύτερα,σχολιάζει για να προσθέσει πως παρόλα αυτά πάνε Θεσσαλονίκη προετοιμασμένοι και με θετική διάθεση.

Την ομάδα Παίδων απαρτίζουν οι κάτωθι αθλητές (κατ’ αλφαβητική σειρά):
1. Δήμος Νάσος
2. Ζαρκαδούλας Θανάσης
3. Ζαχαρής Βασίλης
4. Ζαχαρής Νίκος
5. Θεοδοσόπουλος Νίκος
6. Καλαμάτας Χρήστος
7. Κυρίτσης Θανάσης
8. Λιάσκας Ζαφείρης
9. Μαυράκης Γρηγόρης
10. Παπαδήμας Τίμος
11. Παπανικολάκος Αναστάσης
12. Τριανταφύλλου Μάρκος
13. Τσελίκας Στέλιος
Προπονητής: Μπουλαλάς Γιάννης
Έφορος: Zαρκαδούλας Παρασκευάς
Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές και τον προπονητή τους για την προσπάθεια που κατέβαλαν μία ολόκληρη χρονιά, με αυτό τον στόχο. Δεν θα ξεχάσουμε ασφαλώς τους γονείς των αθλητών για τη αμέριστη συμπαράσταση στην όλη προσπάθεια, αλλά και μια σειρά από χορηγούς και φορείς της πόλης, Δήμο Λαμιέων, Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here