Μπλεγμένοι και σε άλλες υποθέσεις οι δύο άντρες που είχαν ληστέψει 80χρονη

0

Στα δικαστήρια θα οδηγηθούν οι 2 ημεδαποί οι οποίοι είναι μπλεγμένοι και σε άλλες δύο υποθέσεις που εξιχνιάσθηκαν  μετά την πρόσφατη ληστεία από 80χρονη μέσα στο σπίτι της,στις Κονίστρες Εύβοιας.

Από την πρόοδο της έρευνας, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες ενέχονται επιπλέον σε μία ληστεία και τρεις κλοπές, οι οποίες διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα από 09-12-2019 έως και 15-02-2020, στα Διρρεύματα Ευβοίας.

Πιο αναλυτικά, εξιχνιάσθηκαν μία ληστεία και δύο κλοπές από οικίες και μία κλοπή από Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, ενώ η λεία που αποκόμισαν από την παράνομη και εξακολουθητική δράση τους περιλαμβάνει το συνολικό χρηματικό ποσό των (1.480) ευρώ, δύο κυνηγετικά όπλα, ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα των παθόντων.

Σε μία από τις ανωτέρω κλοπές οικιών, κατά τη διαφυγή τους, αφαίρεσαν και ένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε σε περιοχή της Χαλκίδας και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Το προανακριτικό έργο διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Κύμης, ενώ οι ανωτέρω δράστες προφυλακίστηκαν, δυνάμει σχετικών Ενταλμάτων σύλληψης του Α’ Ανακριτή Χαλκίδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here