Μπήκαν και λεηλάτησαν την εγκαταλειμμένη Έκθεση Λαμίας

3

Δεν ήταν δύσκολο να παραβιάσουν τη χαλασμένη περίφραξη. Είχαν όμως το θράσος να δηλώσουν ως διεύθυνση κατοικίας το χώρο που λεηλατούσαν.

Δεν ήταν η πρώτη και δυστυχώς δεν θα είναι και η τελευταία φορά, που ρομά μπαίνουν στο χώρο της ανενεργής Έκθεσης Λαμίας και ξηλώνουν ότι μεταλλικό και χρήσιμο προς πώληση βρεθεί.

Έτσι και σήμερα τρεις ρομά, μπήκαν ανενόχλητοι με το αυτοκίνητό τους, το οποίο φόρτωσαν με μεταλλικά αντικείμενα και ξεκίνησαν να τα πουλήσουν.

Το αυτοκίνητο, όπως ήταν υπερφορτωμένο, ήταν αδύνατο να περάσει απαρατήρητο και έτσι οι αστυνομικοί τους σταμάτησαν για έλεγχο και τους οδήγησαν μαζί με το αυτοκίνητο που φυσικά κατασχέθηκε, στο αστυνομικό μέγαρο.

Οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα αυτιά τους, όταν άκουσαν τους δύο από τους τρεις ρομά, δίνοντας τα στοιχεία τους να δηλώνουν τόπο κατοικίας την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

Αύριο το πρωί θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Αυτό είναι ένα ακόμη επεισόδιο βανδαλισμών στο χώρο που μένει αναξιοποίητος στην είσοδο της πόλης της Λαμίας και δυστυχώς τέτοια επεισόδια θα δούμε ακόμα αρκετά αν δεν ξεκαθαρίσει το καθεστώς της Έκθεσης και αν δούμε να υλοποιούνται σχέδια ανάπτυξης που κατά καιρούς ανακοινώνονται.

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΛΑ ΡΕ ΣΥ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΦΑΣΙΣΤΕΣ; ΟΙ ΡΟΜΑ; Ο ΑΦΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ; ΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ; ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΕΓΙΝΕ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΘΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ

  2. ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ VOX. ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ & ΔΗΜΟ & ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΕΤΕ Ο ΧΩΡΟΣ?
    ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ & ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΕΞΟΔΟ?
    Ο ΧΩΡΟΣ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ & ΠΑΡΚΙΝΓΚ, ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΠΙΝΓΚ, Ο ΔΗΜΟΣ & Η ΕΛ. ΑΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ, Η ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ – ΦΙΜΩΤΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ???
    Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΛΛΩΠΙΣΕΙ ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ & ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΝΔΡΑ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛ (ΟΔΟΣ ΦΙΛΙΑΣ, ΠΑΡΚΙΝΓΚ, Κ.Λ.Π) & ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΦΥΛΛΑ & ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΕΣ»?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here