Μια νέα υποψηφιότητα στον Δήμο Μακρακώμης!

0

Οι φιλοδοξίες πολλές και θεμιτές αλλά ταυτόχρονα πολλές και ασύμμετρες οι δυσκολίες συγκρότησης συνδυασμών στους περιφερειακούς Δήμους της Φθιώτιδας.
Πολλοί ξεκίνησαν καλοπροαίρετα να θέσουν τον εαυτό τους στην κρίση της τοπικής τους κοινωνίας διεκδικώντας το αξίωμα του πρώτου δημότη.
Ομως στην πορεία και όσο περιστέλλεται ο χρόνος προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές τόσο δυσκολεύονται οι συνθήκες για την σύνθεση των πολυπληθών συνδυασμών σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τον νέο αυτοδιοικητικό Νόμο τον επονομαζόμενο Κλεισθένη.

Στον μεγάλο από πλευράς έκτασης αλλά και αριθμό δημοτικών διαμερισμάτων Δήμο Μακρακώμης, πολύ νωρίς έχει καταθέσει την πρόθεση του να ηγηθεί συνδυασμού ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Κοντογεώργος.
Πρόσφατα σε δήλωση του στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 δεν διέψευσε την πληροφορία ότι προτίθεται να είναι και πάλι υποψήφιος ο σημερινός Δήμαρχος Θύμιος Παπαευθυμίου.
Ακολούθησε την περασμένη εβδομάδα δήλωση του γνωστού οδοντιάτρου και δημοτικού συμβούλου Γιώργου Χατζή ότι κατέρχεται υποψήφιος δήμαρχος επικεφαλής διευρυμένου συνδυασμού.

Στο χτεσινό κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 μεταδόθηκε η πληροφορία ότι ενδεχομένως την επομένη εβδομάδα θα δημοσιοποιήσει την πρόθεση του να κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος Μακρακώμης, ο εν αποστρατεία ταξίαρχος της ΕΛΑΣ Κωνσταντίνος Τσίφτης καταγόμενος από την περιοχή του πρώην Δήμου Σπερχειάδας.
Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ανάλογη πρόθεση του ενδεχομένως να δημοσιοποιήσει και ο πρώην Δήμαρχος Σπερχειάδας Νίκος Τζιβελέκας.

Παρασκηνιακά πάντως γίνονται συζητήσεις για συγκλήσεις ώστε τελικά να υπάρξουν 3-4 υποψηφιότητες συμπεριλαμβανομένης και αυτής του εκπροσώπου της Λαϊκής Συσπείρωσης (ΚΚΕ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here