Μια άλλη μέρα για τον Δήμο Λαμιέων σηματοδοτεί η Κυριακή!

0

Μηνύματα Νίκης εισπράττουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και οι συνεργάτες του υποψήφιου δημάρχου Λαμιέων Καραΐσκου όπως Αυτά έρχονται από τους ακροατές του Λαμία fm-1 και τους αναγνώστες της ιστοσελίδας από κάθε γωνιά του δήμου αλλά και ολόκληρης της Φθιώτιδας που παρακολουθούν με αμείωτο ενδιαφέρον την πορεία προς τις δημοτικές εκλογές.
Σήμερα ο κύριος Καραΐσκος φιλοξενήθηκε στο κεντρικό δελτίο του Λαμία fm-1 και όπως τόνισε ιδρώτας μας πράγματι επιθυμούν διακαώς κάτι θα γίνει σε αυτό το δημο εννοώ το αξίζει να διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, περιορίζεται στο να παρακολουθεί ως θεατής και όχι ως συναγωνιστής την ραγδαία εξέλιξη που παρατηρούμε σε άλλους Ακόμη και γειτονικούς δήμους.
Αυτό κατά τον κύριο Καραΐσκο θα αποτελέσει το προσωπικό διακύβευμα του ίδιου και των συμβούλων του και με σύνθημα Όχι άλλα χαμένα χρόνια για την Λαμία , από την επομένη των εκλογών θα ξεκινήσουμε μία συλλογική προσπάθεια να κερδίσουμε το χαμένο δρόμο και χρόνο.
Ο κύριος Καραΐσκος ανέφερε ότι από τώρα έχει σχεδιαστεί ένα Πλαίσιο ανοιχτής δημοκρατικής διοίκησης του δήμου ότι ο πολίτης θα είναι συμμέτοχος ακόμη και στον προγραμματισμό των δράσεων, των έργων και του σχεδιασμού της Λαμίας του μέλλοντος.
Μάλιστα Αναφέρθηκε στη θέσπιση συλλογικών δομών ώστε να ισχύσει από την πρώτη μέρα ανάληψης των νέων καθηκόντων του η διαδικασία της άμεσης Δημοκρατίας.
Δεν σας κρύβω είπε ότι ένας πυλώνας τέτοιας αναπτυξιακής δομής είναι πρόταση του συμπολίτη μας ακαδημαϊκού Ντίνου Τσαμαδιά πάνω στον οποίο θα στηρίξουμε αρκετές πρωτοβουλίες μας για να βελτιώσουμε και να αναβαθμίσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους δημότες μας.
Οραματιζόμαστε είπε ο κύριος Καραΐσκος η νέα Λαμία με κάνει πραγματικά περήφανους Τους δημότες της γιατί έχουμε κουραστεί να βλέπουμε τους άλλους να μας προσπερνούν και εμείς να αναλισκόμαστε σε δράσεις απλής διαχείρισης και συντήρησης μιας στατικής καταστάσεις.
Παρακολουθήστε τα όσα ανέφερε σήμερα στο κεντρικό μας δελτίο ο κύριος Καραΐσκος ο οποίος επανέλαβε πολλές φορές οτι η νέα δημοτική αρχή θα είναι καθημερινά κοντά στον πολίτη, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα άμεσης επαφής και επικοινωνίας και με τις υπηρεσίες και με τους αιρετούς αλλά και προσωπικά με τον ίδιο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here