Με ευχές και πολλές ειδήσεις ήρθε στον ΛΑΜΙΑ FM-1 ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών (ΒΙΝΤΕΟ)

0

Παρά το βεβαρημένο πρόγραμμά του και την απ’ άκρου σε άκρον της Φθιώτιδας διαδρομή του τις τελευταίες δύο μέρες σε μικρές ενορίες και πανηγυρίζοντες ναούς, ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών αφιέρωσε το μεσημέρι του για να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του Ραδιοφωνικού Σταθμού, ΛΑΜΙΑ FM-1.

Ο σκοπός του ήταν να ευχηθεί στον εορτάζονται σήμερα δημοσιογράφο και ιδρυτή του, Απόστολο Έλληνα.

Ο κ. Συμεών όμως, δεν ήρθε με άδεια χέρια αφού κατέθεσε τις εντυπώσεις και το ενδιαφέρον του για την Περιφέρεια του Νομού Φθιώτιδας, μικρά χωριά της οποίας επισκέπτεται καθημερινά- έδωσε όμως και σημαντικές ειδήσεις- όπως τις δράσεις της Εκκλησίας γενικά και τοπικά, σχετικά με τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 και της Εθνικής Παλιγγενεσίας.

Μάλιστα, αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι ετοιμάζει ειδική εκδήλωση στις εκκλησιαστικές κατασκηνώσεις στο Καινούργιο, για το παιδί στην επανάσταση του 1821 και στη συνέχεια Πανελλήνιο εκπαιδευτικό συνέδριο που θα μελετήσει τα συμπεράσματα της δράσης αυτής.

«Η γιορτή του 1821 πρέπει να είναι γιορτή του λαού, για το λαό, με τον λαό κι εγώ θα είμαι παρών σε όλες τις εκδηλώσεις» δηλώνει ο κ. Συμεών.

Δείτε τα όσα αποκάλυψε ο κ. Συμεών στην πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξή του στον ΛΑΜΙΑ FM-1.

 

LAMIA FM-1 DELTIO

Gepostet von ΛΑΜΙΑ FM-1 am Dienstag, 30. Juni 2020

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here