Με ανεβασμένη ψυχολογία στην Καρίτσα η Αταλάντη.

0

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Α.Π.Ο. ”ΑΤΑΛΑΝΤΗ” εν όψη του εκτός έδρας αγώνα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με την Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ το Σάββατο 16-11-2019 και ώρα 3:00 μ.μ. στο γήπεδο του Βατανιακού.

Με την ψυχολογία ανεβασμένη μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής, η ομάδα μας θα προσπαθήσει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα σε έναν δύσκολο ματς, απέναντι στην ομάδα της Πιερίας που μάλιστα έχει στις τάξεις της και σε καλή κατάσταση τον πρώτο σκόρερ του ομίλου και συντοπίτης μας Φθιωτό Χρήστο Αλεξίου.

Η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Πιερία αποτελείτε από τους : Καπετάνο, Γιοβά, Ζυγογιάννη, Λυτάκη, Τσανούλα, Σακκά, Τσακανίκα, Πάππο, Αντωνίου, Χαϊκάλη, Μαλισσόβα Κ., Μαλισσόβα Αλ., Δήμο, Δουβάρα, Ντζιο, Λαμπρόπουλο, Μακρόπουλο, Μπάρκα, Σαλιάϊ.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Σίδερη, Αργυρίου που θα βρίσκονται στην αποστολή αλλά δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό τους. Με κάταγμα απών και ο Γ. Αντωνόπουλος ενώ θα μας λείπει και ο στρατευμένος Αντωνίου δηλώνει στον FM-1 ο προπονητής της Αταλάντης Μάκης Ζαχαρόπουλος.

Δείτε την μέχρι σήμερα βαθμολογία με την Αταλάντη να βρίσκεται στην 6 θέση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here