Μεταναστευτικό: Εκρηκτική η κατάσταση σε Μυτιλήνη-Χίο – Επεισόδια και χημικά για τα κλειστά κέντρα

3

Ολυνύχτιες μάχες στα λιμάνια των δύο νησιών – Στο νοσοκομείο ο δήμαρχος Χίου

Με ρουκέτες του Πάσχα επιτέθηκαν το πρωί της Τρίτης (25/02) πολίτες της Χίου κατά αστυνομικών στους Βροντάδες, αντιδρώντας έτσι στην κατασκευή νέας δομής φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων, σύμφωνα με την αστυνομική συντάκτρια του CNN Greece, Μίνα Καραμήτρου.

newsbomb.gr

3 ΣΧΟΛΙΑ

 1. «Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί, οι διυλίζοντες τον κώνωπα, τνν δὲ κάμηλον καταπίνοντες! (Ματθ. 23, 14-24).

  Ειλικρινά, απορώ με τους ανθρώπους.

  Κοιτάζω γύρω μου κι ακόμη βλέπω ανθρώπους που περιμένουν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να λύσει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.

  Και δεν ξέρω τι να πω.

  Ξέρω όμως οτι ένα κι ένα κάνουν δυο.

  Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης μπορεί να το λύσει μόνο ένα Εθνικό Κράτος. Ένα Κράτος που πάνω από όλα θα βάζει τα συμφέροντα του Ελληνικού Έθνους και θα κλείσει άμεσα (με τις Ένοπλες Δυνάμεις του) τα σύνορα του απέναντι στους εισβολείς λαθρομετανάστες.
  Όχι ένα κράτος που ελέγχεται από πολιτικούς-υποχείρια και υπάλληλους διεθνών συμφερόντων.

  Αυτοί που πιστεύουν ότι ο Μητσοτάκης θα λύσει το λαθρομεταναστευτικό:

  1) Ξεχνούν πως πριν ακόμη γίνει πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης είχε το θράσος να τα βάλει με τον Ορμπάν, τον ευπατρίδη πρωθυπουργό της Ουγγαρίας που είχε το θάρρος να βάλει το συμφέρον του λαού του πάνω από τα συμφέρονται των κομμουνιστικών απολιθωμάτων που κυβερνούν την Ε.Ε.

  2) Ξεχνούν πως ο Μητσοτάκης για να υποκλέψει ψήφους δήλωνε στις 23/06/2019 (δυο εβδομάδες πριν τις εκλογές) ότι «η αποσυμφόρηση δεν μπορεί να γίνεται με ροές από τα νησιά προς την ενδοχώρα, αλλά με επιστροφές προς την Τουρκία», ενώ πλέον ψάχνει 20 τουλάχιστον τοποθεσίες για νέα hot-spot στην ενδοχώρα (ένα μεταξύ άλλων στην Μεγάλη Βρύση Λαμίας).

  3) Ξεχνούν πως η ξαδέρφη του Μητσοτάκη, Αλεξάνδρα, δεκαετίες ολόκληρες είναι χωμένη στο κύκλωμα της λαθρομετανάστευσης μέσω της χρηματοδοτουμένης από τον Σόρος ΜΚΟ «Action Aid Hellas». Πλην άλλων, στην Γαλλία διεξάγεται έρευνα για τα περιουσιακά της στοιχεία, ενώ την εποχή της πρωθυπουργίας του ΓΑΠ χρηματοδοτήθηκε με 600.000 ευρώ για να φτιάξει σχολείο με χωμάτινο (!!!) δάπεδο στην Αιθιοπία. Υπόθεση που φυσικά δεν διερευνήθηκε ποτέ καθώς «στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα».

  4) Ξεχνούν πως η πρώτη ξαδέρφη του Μητσοτάκη, Αντιγόνη Λυμπεράκη, είναι ομοίως χωμένη στο κύκλωμα της λαθρομετανάστευσης δεκαετίες ολόκληρες μέσω της χρηματοδοτουμένης από τον Σόρος ΜΚΟ «Solidarity Now», έχοντας πρώτα περάσει από ΚΝΕ, ΚΚΕ, Συνασπισμό, ΕΛΙΑΜΕΠ, «Δράση» του Μάνου-Βαλλιανάτου και Ποτάμι του Σταύρακα.

  5) Ξεχνούν πως μέχρι και η κόρη του Μητσοτάκη, Δάφνη, έχει την ΜΚΟ «Make A Difference – Youth Helping Youth» με αντικείμενο ενασχόλησης τα ασυνόδευτα «ανήλικα» ισλαμο-προσφυγόπουλα (ηλικίας 26 ετών και βάλε) με τσιγκελωτά μουστάκια που μας κουβαλιούνται.

  6) Ξεχνούν πως ο ανιψιός του Μητσοτάκη, Κωστάκης Μπακογιάννης, κάθε μέρα τσακίζει τον φασισμό και αγκαλιάζει την λαθρομετανάστευση στον Δήμο Αθήνας αγκαλιά με τους δολοφόνους του πατέρα του, ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ.

  Πραγματικά, απορώ με τους ανθρώπους.
  Εθελοτυφλούν (ώστε να δικαιολογήσουν το ατόπημα τους πάνω στην κάλπη) ή πράγματι είναι τυφλοί;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here