https://www.booked.net
+15
°
C
+17°
+
Λαμία
Τρίτη, 12
Πρόγνωση 7 ημερών
ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μεταδίδεται ο κορωνοϊός με το σεξ;

(Άμυνα «αυτοεξυπηρέτησης»)
Αρθρο του κ.Γιώργου Σμοκοβίτη.

Ο τίτλος (στην πρώτη σειρά) είναι στο άρθρο του κ. Δημήτρη Λινού «Καθηγητή χειρουργικής στο Εθνικό καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών» και όχι μόνο αλλά και «Lecturer στο Harvard Medical School», δηλαδή όχι από τον «σωρό» αλλά διεθνώς αναγνωρισμένος Καθηγητής.
Αντιγράφω, λοιπόν, από το άρθρο του στην «Κυριακάτικη Καθημερινή» 20/12/2020 σελ. 33: «Η απάντηση είναι όχι! Δεν μεταδίδεται με το …σεξ». Αυτή είναι η επίσημη επιστημονική γνώση, δεν υπάρχει ένδειξη ότι μεταδίδεται είτε από το σπέρμα είτε από το κολπικό υγρό», λέει ο κ. Καθηγητής, επικαλούμενος δημοσίευμα από τη «Mayo Clinic»!!! Όμως, συνεχίζει ο ίδιος: Το Πανεπιστήμιο του Μέρυλαντ απαντά «ναι», δηλαδή μεταδίδεται με το σεξ!!!
Στον «πόλεμο» των … επιστημόνων για τον κορωνοϊό και το σεξ, ο κ. Καθηγητής ενημερώνει «κάθε ενδιαφερόμενο» ότι οι… επιστήμονες: «δεν διστάζουν να σημειώσουν ότι «η ασφαλέστερη σεξουαλική δραστηριότητα κατά την περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού είναι η αυτοϊκανοποίηση»!!! (Σημ. δηλαδή… «αυνανισμός», λαϊκά «μαλ….κία»).
Και συμπληρώνει: «κατά τον Αγγλικό Οργανισμό (Σημ. όχι … οργασμό… οργανισμό, μη γίνει λάθος τυπογραφείου) Terrence Higgins Trust: «ο καλύτερος σεξουαλικός σύντροφός σας κατά τη διάρκεια της COVID-19 είναι ο εαυτός σας»! Δηλαδή ο Μπαμπινιώτης Ελληνικά θα τόλεγε ο αυνανισμός σύντροφός σας καλός και επιστημονικώς! Και ο κ. Καθηγητής του ΕΘΝΙΚΟΥ μας Πανεπιστημίου και του … Harvard τονίζει: «Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ δοκιμάζει όχι μόνο τις πνευματικές μας εμπειρίες ΧΑΡΑΣ, αλλά και τις ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ εμπειρίες χαράς και ΕΥΤΥΧΙΑΣ όπως είναι το ΣΕΧ». Ευτυχείτε, λοιπόν, με σεξ ΟΛΟΙ του Κόσμου οι έγκλειστοι της … πανδημίας! Ευρέθη το … φάρμακον ή το … εργαλείον ή η … μέθοδος θεραπείας κάθε … νόσου δια της … «μαλ…κίας» που θα λέγανε στη γλώσσα τους και τα «λαϊκά στρώματα» ή «δια του αυνανισμού» όπως θάλεγε .. ο Μπαμπινιώτης!

Γιατί τί άλλο θέλει αν πει ως … Ποιητής και ο κ. Καθηγητής, για τον «καλύτερο σύντροφο στην πανδημία που είναι προς μεγίστην ευτυχίαν δια της σωματικής εμπειρίας με σεξ ο … εαυτός σας απλά ο … αυνανισμός σας»; Ως … έγκλειστοι με ή χωρίς προφυλακτικό δηλαδή… μάσκα που το φοράτε υποχρεωτικά στους … δρόμους όχι όμως όταν και κατ’ οίκον ευτυχείτε με τον … εαυτόν σας ως … σύντροφο ή … συντρόφισσα φανταστικώς και χειρωνακτικώς.
Και λέω χειρωνακτικώς διότι πώς αλλοιώς δια της αυτοϊκανοποιούμενης ευτυχίας να «δίνετε απόλαυση στον εαυτό σας» δεν γίνεται να … τρίβεστε σαν τη «φαγούρα της αρκούδας» στα δέντρα διότι άλλωστε δεν βρίσκετε στο σπίτι και δεν θα τρέχετε στα δάση για τον «αυνανισμό της αρκούδας». Είναι μια νέα «ιδιαιτερότητα συλλογικότητας» οι ως πούμε… «εαυτο-ομοφυλό-φιλοι» ως αγέλη πανδημίας του ιδίου φύλου μεν αλλά με τον …εαυτό τους όχι με «έτερο άτομο» και … στην πανδημία δηλαδή ΟΛΟΥ του … Δήμου και κατ’ οίκον καθένας ή μέχρι … 9 άτομα ομαδικώς υπάρχει βεβαίως και η … τηλεσυνεργασία όπως στα … θεσμικά όργανα, στις αποφάσεις τους για τα κοινά. Μέχρις ότου ένα νέο … «χαπάκι του … αυτοσεξ πάνδημης ευτυχίας» παραχθεί πέραν και του εμβολίου ανοσίας ως … «αγέλης»… Ταύτα για την καθημερινότητα της πανδημίας, όπως λένε οι ειδικοί με μελέτες Πανεπιστημίων μέχρι και … Harvard και επειδή η Κυβέρνηση είναι ΠΙΣΤΗ στους ειδικούς η επόμενη «αυστηρή σύσταση της» έρχεται: «Σεξ στην πανδημία με αυτοπεποίθηση στον εαυτό σας με τον … εαυτό σας… σύντροφο ή … συντρόφισσα» ελευθέρως απεριορίστως όσο αντέχει καθένας και όποιος αντέξει, το «απαγορευτικόν» δεν ισχύει εντός οικίας και κανένα «προφυλακτικόν» δηλαδή… μάσκα… ειμη μόνον να πλένετε μετ’ ευλαβείας τα … χέρια πολύ καλά…. σχολαστικά… πριν και μετά την ποικιλοτρόπως «εργαλειοποίηση» κατ΄οίκον… «εαυτοαπολαύσεων» σας.

Υπενθυμίζω ότι ΕΤΣΙ λένε οι … επιστήμονες και ΜΕΤΑ η … Κυβέρνηση. Αλλά δεν λένε και ότι: «πρώτα η ψυχή και μετά βγαίνει το … χούι…» άντε να κόψεις τη … συνήθεια μετά την πανδημία. Κι άμα… μετά… δεν βρεις καλύτερο σύντροφο από τον … εαυτό σου;
Απολαύστε έγκλειστοι τώρα την ευκαιρία γιατί μετά δεν θα έχετε δικαιολογία την… πανδημία. Άλλωστε αυτού του είδους οι «αυτοαπασχολούμενοι» είναι και … αδήλωτοι ή … αδήλωτες στην εφορία… συμφέρει αλλά και δεν επιχορηγείται ως «καινοτομία»… διότι δεν είναι … παλαιόθεν…

Μετά την … πανδημία ή εντός αυτής οι …. κάλπες, αλλά η προσέλευση πάντα με … «προφυλακτικό» με τη μάσκα της τριλογίας του εγγύτερου προγόνου μας «βλέπε-άκου- ΜΗ μιλάς, μάσκα στο στόμα» και ευτυχώς μυστική η ψήφος γιατί άντε να ήταν φανερή για τους ψηφοφόρους που κατά την «αυστηρή σύσταση» κατ’ οίκον είχαν ξεθεωθεί στην … ευχαρίστηση του εαυτού τους και οι εκπρόσωποι τους θα έπρεπε να εκπροσωπούν φανερά τους… «αυτοεξυπηρετούμενους… ευτυχείς…» και να έχουν ψηφιστεί από «αυτοαπασχολούμενους κατ’ οίκον στην πανδημία του αυτοσεξ».

Νέα «κανονικότητα» ιδιαιτεροτήτων πανδήμως τίποτε δεν θα είναι το ίδιο μετά τέτοια… κάλπη εκπροσώπων… «Μένετε σπίτι και η καλύτερη άμυνά σας το αυτοσεξ» συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, το συνιστούν και οι καλύτεροι ειδικοί και με προσωπική τους εμπειρία, όπως και με το εμβόλιο, πρώτοι αυτοί μετά ο … λαός.

Δυστυχώς τα πάντα με το πόσο στοιχίζουν «οικονομικά» τα πάντα προσμετρώνται για «σωτηρία υλικών και … σώματος» οι άλλες τεράστιες και ανεκτίμητες ΨΥΧΙΚΕΣ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ απώλειες ακόμα ΚΑΙ θάνατοι Αξιοπρέπειας δεν προσμετρώνται ΤΩΡΑ ούτε μακροχρόνια.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάζονται Περισσότερο