Μαφιόζικη επίθεση με υποψίες …παρακράτους στην Λαμία!

Πυρπόλησαν το αυτοκίνητο του πρώην αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού!

2

Μαφιόζοι ή παρακρατικοί(;) έκαψαν τις πρωινές ώρες το αυτοκίνητο του πρώην αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού Γιώργου Γκίζα στην Λαμία.
Γύρω στις 3 και μισή οι ένοικοι της πολυκατοικίας όπου διαμένει με την οικογένεια του ο Γιώργος Γκίζας, πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους από έναν ισχυρό θόρυβο και βγαίνοντας στα μπαλκόνια τους είδαν να βγαίνουν πυκνοί καπνοί από την πυλωτή της πολυκατοικίας όπου οι ίδιοι σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους.

Οπως διαπιστώθηκε άγνωστοι πιθανόν να περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό το ΙΧΕ αυτοκίνητο του κ.Γκίζα και στην συνέχεια το πυρπόλησαν σχεδόν καταστρέφοντας το ενώ ζημιές προξενήθηκαν και σε ένα ακόμη αυτοκίνητο της ίδιας πολυκατοικίας.
Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική υπηρεσία και περιόρισε την επέκταση της φωτιάς ενώ όλα τα διαμερίσματα γέμισαν με καπνούς.

Το περιστατικό δεν μπορεί να θεωρηθεί ως συνηθισμένη υπόθεση εμπρησμού ενδεχομένως για λόγους εκδίκησης, αλλά έχει συνδυαστικά όλα τα χαρακτηριστικά ενός οργανωμένου παρακράτους!
Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Γκίζας εντελώς αναίτια και ανεξήγητα είχε απομακρυνθεί από την θέση του αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού με πολιτική εντολή.
Ο κ.Γκίζας εκείνη την εποχή είχε αναδείξει μια σειρά προβλημάτων και αιτημάτων με την ιδιότητα του συνδικαλιστή σωφρονιστικού υπαλλήλου με συνέντευξή του στον ΛΑΜΙΑ FM-1 και ο κυβερνητικός…αυτοματισμός λειτούργησε αυθωρεί απαλλάσσοντας τον κ. Γκίζα από τα καθήκοντα του αρχιφύλακα!

Είθε να βρεθούν οι ένοχοι αυτής της εγκληματικής ενέργειας αλλά οι εκτιμήσεις είναι μάλλον περιορισμένες, όπως ποτέ δεν βρέθηκαν και οι ένοχοι της δολοφονίας του επίσης πρώην αρχιφύλακα του Δομοκού Μάκη Γκαλιμάνη…

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] Φυσικά στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν και το περιστατικό που θύμισε σκηνές βγαλμένες από ταινίες με γκάνγκστερ, με την πυρπόληση του αυτοκινήτου του π. Αρχιφύλακα των … […]

  2. […] Φυσικά στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν και το περιστατικό που θύμισε σκηνές βγαλμένες από ταινίες με γκάνγκστερ, με την πυρπόληση του αυτοκινήτου του π. Αρχιφύλακα των … […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here