Λουκέτο λόγω συνωστισμού στο πιο αγαπημένο κλαμπ των Καμένων Βούρλων

0

Το αγαπημένο στέκι των νέων από την ευρύτερη περιοχή των Καμένων Βούρλων από τις 6 το πρωί της Κυριακής είναι ζωσμένο με κόκκινες κορδέλες.

Οι συνεχιζόμενοι αυστηροί έλεγχοι για την αποφυγή  διασποράς του κορονοιού,έφτασαν και στο παραλιακό μέτωπο των Καμένων Βούρλων  στα μπαράκια που οι νέοι αψηφώντας τον κίνδυνο αλλά και τις αυστηρές οδηγίες του ΕΟΔΥ, διασκεδάζουν συνωθούμενοι ως τα ξημερώματα.

Πέραν όμως της πανδημίας δίπλα στα μπαράκια υπάρχουν τα διαμερισματα όπου πολλοί αυτή την εποχή παραθερίζουν,ξεκουράζονται και σίγουρα ενοχλούνται από την δυνατή μουσική μέχρι τα ξημερώματα.

Ξημερώματα Κυριακής ο έλεγχος μετά και από παράπονα περιοικων, έφτασε στο γνωστό μπαρ που ισως ήταν και το μοναδικό ανοιχτό εκείνη την ώρα.

Το ηχόμετρο έδειξε παράβαση,το ίδιο και ο αριθμός των ατόμων που διασκέδαζαν και υπερέβαιναν σύμφωνα με τους ελεγκτές  τα νόμιμα βάσει χωρητικότητας και μέτρων κατά του covid.

Το πρόστιμο ήταν άμεσο σφράγισμα του καταστήματος μέχρι τις 17 Αυγούστου και χρηματικό πρόστιμο 15.000 ευρώ.

Οι έλεγχοι πσντως για όσους πιστεύουν πως τελείωσαν,συνεχίζονται κανονικά και όχι μόνο τα ξημερώματα, αφού ο συνωστισμός των νέων παραυηρείται και πολύ νωρίτερα σε πολλά ακόμη καταστήματα..

Από σήμερα πάντως που απαγορεύονται οι όρθιοι στα κλαμπ αναμένεται ένταση των ελεγχων

Οι επιχειρήσεις σίγουρα έχουν υποστεί μεγάλη μείωση του τζίρου τους λόγω κορονοιού,η κυβέρνηση όμως έχει καταστήσει σαφές πως προέχει η υγεία και ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο ιός είναι πάντα ανάμεσά μας.

Φωτο αρχείου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here