Λοκρικός αυτοδιοικητικός … πόλεμος!

0

Καταγγελία από τον υποψήφιο Δήμαρχο Λοκρών Νίκο Λιόλιο:
Ο κ. Ζεκεντές με την γνωστή του αλαζονεία έσπευσε να αυτοανακηρυχθεί Δήμαρχος. Και με την γνωστή του αμετροέπεια έσπευσε να ανακοινώσει ομιλίες στους ίδιους χώρους που είχαμε ανακοινώσει και εμείς.

Είθισται στα πολιτικά δρώμενα της χώρας μας, οι τελικές ομιλίες να γίνονται κατόπιν συνεννόησης και τελευταίος να μιλά αυτός που έχει την Διοίκηση.

Η εσκεμμένη ενέργεια που έγινε από τον συνδυασμό του κ. Ζεκτεντέ να προγραμματίσει τις ομιλίες του, στις ημέρες, στις ώρες και στους χώρους που προσδιορίστηκαν από τον νυν Δήμαρχο και Υποψήφιο του συνδυασμού «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΛΟΚΡΩΝ», μας θλίβει.

Το μέλλον αυτού του τόπου δεν μπορεί να στηριχτεί σ΄αυτό το άγχος εξουσίας, που πλέον αποκαλύφθηκε περίτρανα.

Δεν μπορούμε να τον αφήσουμε να υλοποιήσει τα σκοτεινά του σχέδια για την επόμενη ημέρα. Δεν τον ακολουθούμε στην τεχνητή του πόλωση.

Με απόλυτο σεβασμό στους συμπολίτες μας, με ήθος και θέση ευθύνης και για την επόμενη ημέρα, δεν θα συρθούμε σε τεχνητές κρίσεις, που σκοπό έχουν να παραπλανήσουν για να εκμαιεύσουν την αγορά ψήφου.

Αναπροσαρμόζουμε το πρόγραμμα του Δημάρχου Ν. Λιόλιου.

Θα βρεθούμε για ακόμη μία φορά δίπλα σε κάθε πολίτη, δίπλα σε κάθε δημοτική ενότητα, δίπλα σε κάθε περιοχή του Δήμου Λοκρών.

Για έναν Δήμο ενωμένο, για μία κοινωνία ισχυρή.

Πάμε μόνο μπροστά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here