Λογική ήττα από τον πρωτοπόρο. ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ-ΠΑΣ Γιάννινα (56-76)

0

Πέρασαν οι εποχές που έφτανε η επίθεση,πρέπει να συγκεντρωθούμε και στην άμυνα για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε,τονίζει στην εβδομαδιαία ενημέρωση που καθιέρωσε η διοίκηση του Έσπερου Λαμίας,θεωρώντας πάντως λογική την χθεσινή ήττα.Αντίπαλος άλλωστε ήταν ο πρωτοπόρος της κατηγορίας ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ανακοίνωση:

Φίλες και φίλοι του μπασκετικού, ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ …
Ο πρωτοπόρος ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερη ομάδα. Δίκαια κέρδισε.
Η ομάδα μας είναι εμφανές ότι πρέπει να συγκεντρωθεί και να κοπιάσει περισσότερο στα αμυντικά της καθήκοντα. Οι εποχές που οι ομάδες κέρδιζαν ,μόνον προσπαθώντας να είναι προσανατολισμένες στην επίθεση, έχει περάσει ανεπιστρεπτί…
Τα δεκάλεπτα :(13-25),(31-39),(44-61),(56-76)
Οι συνθέσεις :
ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ:(Σοφογιάννης-Τσουκαλαδέλης) – Γκόντγουιν 3(1 , Ματζούκας 6(2 ,
Μούτσα 09, Στογιάνοβιτς 06(1, Ρουμελιώτης 11(2, Παπανικολάου 2, Τσιμίδης 2, Δαχρετζής 1 Γκιρίτσης 11(1 , Σερινάϊ 3(1, Φύκας 2, Μπακολιας.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: (Κωστοπουλος) – Κανης 2,Πρετζας, Ντοβας 9(2, Μαυραγαννης 15(2,
Ναουμ 15(2, Ματζιος 8,Πατρας 19(1, Κωστουλας 8, Αποστολιδης,Γιωτακης, Τσιρμπας.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν εξαιρετικής δυσκολίας για την ομάδα μας.
Ο ΠΑΣ Γιαννινα είχε πιο ποιοτικό ρόστερ, με πιο έμπειρους παίκτες, ήρθε αποφασισμένος να επιβάλλει τον ρυθμό του και τα κατάφερε.
Σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού οι παίκτες του παρουσιάστηκαν πολύ συγκεντρωμένοι στα αμυντικά τους καθήκοντα, έλεγξαν όλα τα ρημπάουντ , με αποτέλεσμα να βρούν πολύ καλές επιθετικές λύσεις σε ανοικτό γήπεδο και έφθασε στην νίκη δίκαια και φυσιολογικά.
Για την ομάδα μας Έσπερος Λαμίας φαντάζει λογικό ως ένα σημείο, να ηττάται από έναν καλύτερο αντίπαλο και μάλιστα σίγουρο πρωταθλητή.
Δεν είναι όμως λογικό να δίνει την εικόνα παραμέλησης των αμυντικών της καθηκόντων και μειωμένης συγκέντρωσης ,ιδιαίτερα με καλύτερους αντιπάλους που μπορούν να τιμωρούν ,όποιο λάθος και ολιγωρία.
Θέλουμε να ελπίζουμε ότι και από τις μέτριες εμφανίσεις μας, έχουμε να κερδίσουμε κάτι, αν έχουμε την εσωτερική δύναμη της αυτογνωσίας ,της αυτοκριτικής και της αυτοκυριαρχίας.
Η πολυτέλεια για μεμψιμοιρία, αρχής γενομένης της τρέχουσας προπονητικής μας εβδομάδας ,δεν υπάρχει.
…καλή μας συνέχεια…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here