Λαμία: 8 μνηστήρες για την θέση του Διοικητή για το Νοσοκομείο

7

Εν μέσω κορωνοϊού έρχονται και οι αλλαγές και η πλήρωση κενών θέσεων στις διοικήσεις των νοσοκομείων της χώρας.

Στην πρώτη ομάδα διορισμών τοποθετήθηκαν νέες  διοικήσεις στα νοσοκομεία της Στερεάς αλλά στο νοσοκομείο Λαμίας υπάρχει το κενό του διοικητή με την μετακίνηση του Βαγγέλη Χαντζημαργαρίτη στο νοσοκομείο Χαλκίδας. Στις 25 Απριλίου λήγει και η θητεία του αναπληρωτή διοικητή Ανδρέα Κολοκυθά.Κενά υπάρχουν και σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας.

Τα σενάρια που διακινούνται είναι δύο. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης να μην υπάρξει άμεση αλλαγή αλλά παράταση της θητείας των υπηρετούντων σήμερα,προβλέπει το πρώτο ενώ αυτό που φαίνεται να προκρίνεται είναι το σενάριο της άμεσης αλλαγής.

Άλλωστε προ κορωνοϊού είχαν κινηθεί διαδικασίες και είχαν κατατεθεί αιτήσεις και βιογραφικά στο Υπουργείο Υγείας.

47 υποψηφιότητες για την 5η ΥΠΕ 8 υποψήφιοι διοικητές για το νοσοκομείο Λαμίας.Κάποιοι από αυτούς δηλώνουν υποψήφιοι και για την θέση του αναπληρωτή,ενώ υπάρχουν και υποψηφιότητες μόνο για αναπληρωτές.

Από το ως σήμερα ρεπορτάζ του ΛΑΜΙΑ FM-1 προκύπτει πως στους 8 υποψήφιους διοικητές οι τρεις είναι γυναίκες και άλλες δύο για την θέση του αναπληρωτή.

Πρόκειται για τις κυρίες: Ιωάννα Μπριάνη οδοντίατρος που υπηρέτησε από τη θέση της υποδιοικήτριας στο παρελθόν .Ελένη Μακρή -Θεοδώρου Εκπαιδευτικού πρώην βουλευτού και της μηχανικού Ελένης Τσεκούρα-Αμερικάνου που είχε υπηρετήσει ως διοικήτρια και στο νοσοκομείο Καρπενησίου.

Αίτηση συμμετοχής στην διαδικασία έχουν καταθέσει επίσης οι: Ανδρέας Κολοκυθάς οδοντίατρος σημερινός αναπληρωτής διοικητής,Παναγιώτης Παρχαρίδης βιολόγος,Γιώργος Σφύρας γιατρός εντατικολόγος,Βασίλης Ροζής απόστρατος αξιωματικός.και Γκούρλιας

Πληροφορίες αναφέρουν πως στην λίστα για τη θέση του αναπληρωτή στο νοσοκομείο Λαμίας περιλαμβάνονται δύο ακόμη κυρίες. Η δικηγόρος πολιτευτής της ΝΔ Έμυ Αργυροπούλου και η υγειονομικός Κωνσταντίνα Παπαδοπούλου.

Τέλος ενδιαφέρον φέρεται πως εκδήλωσε και ο πρώην υποδιοικητής του νοσοκομείου επί προεδρίας Δημ. Μπριάννη Κώστας Γκούζιας.

7 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Παντου το κομμα!Βαλτε καποιον απο τον χωρο της Υγείας που να γνωρίζει το αντικείμενο και αφήστε τα πειράματα.Και κοιτάξτε να ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ πάνω απο ολα.

 2. Γιατί θέλετε να δείχνετε μικρότητα και κακία. Η θέση που κατείχε στο Νοσοκομείο δεν σας πείθει; Αλλά και οσοι κατέθεσαν αιτήσεις ενδιαφέρονται για θέσεις που το πτυχίο είναι προαπαιτούμενο.
  Μακάρι να επιλεγούν ο κ.Παρχαρίδης και ο κ.Κολοκυθάς το Νοσοκομείο μας θα συνεχίσει απρόσκοπτα την καλή του λειτουργία και την συνεχή αναβάθμιση του.
  Αλλά δυστυχώς τα μαύρα κομματικά κοράκια που ευθύνονται για την οπισθοδρόμηση του τόπου μας και την υποβάθμιση δομών όπως του Νοσοκομείου Λαμίας, την καταστροφή την Πανελλήνιας Έκθεσης,την κατάργηση του Πανεπιστημίου Στερεάς και πολλών άλλων έχουν τεράστια ευθύνη γιαυτή την κατάντια.
  Αυτούς-τες θέλετε;
  Τέτοια πόλη σας αξίζει λοιπόν.
  Αυτά θα τα πληρώσουν οι τοπικοί βουλευτές,δεν ειναι βλάκες οι ευβοιώτες που διόρισαν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας τον συριζαίο μεν άξιο δεν κ.Χατζημαργαρίτη. Μας βάζουν τα γυαλιά οι ευβοιώτες,εμεις μικρόνοες,κακορίζικοι,μικροκομματικοί….

 3. ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΒΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΓΛΕΊΦΟΥΝ ΤΟ ΣΟΪ ΤΟΥ ΠΕΤΣΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΊΣΕΙ, ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΤΕΣ
  ΡΕ ΧΕΙΜΑΡΑ ,ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ , ΚΟΤΡΩΝΙΑ, ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ Ο ΔΟΜΟΚΙΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΦΘΙΩΤΑΡΧΗΣ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΑΣ

 4. […] νέο όνομα,μια νέα υποψηφιότητα στις 8 που είχε αποκαλύψει το ρεπορτάζ του FM-1 πριν ένα μήνα για τους διεκδικητές της θέσης του […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here