Λαμία: Φορτιστής ηλεκτρικών αυτοκινήτων στο κέντρο της πόλης (εικόνες & βίντεο)

2

Η Λαμία σιγά σιγά κάνει βήματα προς την σωστή κατεύθυνση.

Σήμερα το πρωί, με την ευκαιρία της Παγκόσμια ημέρας Περιβάλλοντος, στην καρδιά της πόλης στην Πλατεία Λαού ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος εγκαινίασε τον φορτιστή ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Πως θα λειτουργεί;

Ο Πρόεδρος του Καρέλλης Group, Χρυσόστομος Καρέλλης ενημέρωσε τον Δήμαρχο και τους πολίτες για την λειτουργία της νέας αυτής τεχνολογίας.

Ο κ. Καραΐσκος τόνισε πως ο Δήμος Λαμιέων με αυτή την κίνηση αποσκοπεί στην μηδενική εκπομπή ρύπων στην περιοχή αλλά και την μείωση της ηχορύπανσης. Αρχικά, η χρήση θα γίνεται από τα αυτοκίνητα του Δήμου και στην συνέχεια θα δημιουργηθούν υποδομές για πολίτες αλλά και επισκέπτες που θα θελήσουν να περάσουν από το κέντρο της πόλης μας για να φορτίσουν το αυτοκίνητο τους και να κάνουν την βόλτα και τα ψώνια τους στην τοπική αγορά.

Ο κ. Καρέλλης τόνισε πως με αυτή την υποδομή, ο δημότης ή ο επισκέπτης που θα επιθυμεί να φορτίσει το αυτοκίνητο του θα μπορεί να το κάνει και μέσω ενημέρωσης από μια εφαρμογή που θα χειρίζεται ο Δήμος.

 


2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΘΕΤΙΚΟ ΣΑΝ ΚΙΝΗΣΗ….!!! ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΜΕ ΤΖΑΚΙΑ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ …!!! ΑΑΑΑΑΑ……ΞΕΧΑΣΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ανεμογεννητριών ……ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ……ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ…..!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here