Λαμία: Το τουρνουά έγινε… ένα ματς λόγω κορονοϊού (Εικόνες)

0
Σε φιλικό που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο Ανθέων στην Λαμία, η ομάδα του ΑΠΣ Φθία νίκησε την Αργω Βόλου με 3-2 σετ.
Οι δηλώσεις του προπονητή του ΦΘΙΑ Θοδωρή Παπαθομωπουλου.
«Το τουρνουά που διοργάνωσε η Φθία σε συνεργασία με τον Δήμο Λαμιεων τελικά κατέληξε σε ένα φιλικό παιχνίδι με την Αργώ μετά από κρούσμα που είχε η έταιρη ομάδα από τη Λάρισα, ΕΑΛ όπου και ακύρωσε την συμμετοχή της. Καταρχήν ευχόμαστε στην Εαλ και τον συγκεκριμένο αθλητή της περαστικα,υγεία και σύντομα να βρεθούμε όλοι μαζί στα γήπεδα πάλι.
Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Λαμιεων και ιδιαίτερα στον αντιδήμαρχο κύριο Φώσκολο για την βοήθεια και την στήριξη για την συγκεκριμένη διοργάνωση. Αλλά και την Αργώ Βόλου για την συμμετοχή, της ευχόμαστε καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.
Ήταν το πρώτο μας φιλικό κόντρα σε μια πολύ μαχητική ομάδα. Επίσης ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία να δούμε που βρισκόμαστε και πόσο καλά δουλεύουν τα κομμάτια που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Δεν ήμαστε έτοιμοι ακόμα αφού μόλις την Παρασκευή παίξαμε το πρώτο οικογενειακό διπλό. Σίγουρα το γεγονός ότι έλειπαν 4 αθλητές μας παίζει ρόλο αλλά γενικά έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Μας λείπουν οι κεντρικοί μας σίγουρα.
Φέτος παρόλο τις δυσκολίες κάναμε μεγάλη προσπάθεια να φέρουμε 4-5 αθλητές όπου θα μας ανέβαζαν επίπεδο αλλά δυστυχώς μόνο ο ένας ήρθε. Πάντως έχουμε καλό ροστερ αλλά κάποιοι θα πρέπει να στηρίξουν περισσότερο την ομάδα! Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα δυνατό φιλικό την άλλη βδομάδα ώστε να δούμε που βρισκόμαστε εν όψη της έναρξης του πρωταθλήματος στις 8 Νοεμβρίου.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here