Λαμία: Κορονοϊού συνέχεια- 5 νέα κρούσματα από ιχνηλατήσεις

1

Με την εξάπλωση του κορονοϊού πανελλαδικά, εμφανίζονται και στην περιοχή της Λαμίας νέα κρούσματα τα οποίο όλα προέρχονται από ιχνηλάτηση και από το περιβάλλον προηγούμενων κρουσμάτων.

Αναλυτικά τα πέντε νέα κρούσματα που προέκυψαν το απόγευμα, ενώ ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2 διαφορετικά κρούσματα:

Τα δύο πρώτα αφορούν μικρούς μαθητές.

Από το εργοστάσιο της Ανατολικής Φθιώτιδας που είχε δώσει κρούσμα την περασμένη εβδομάδα, θετικά βγήκαν σήμερα τα δείγματα των δυο παιδιών του, 5 και 7 ετών. Κάτι που έφερε και απόφαση για κλείσιμο των τμημάτων των σχολείων στα οποία φοιτούν, το 26ο νηπιαγωγείο και το Β3 τμήμα του 20ου δημοτικού.

Τρίτο κρούσμα που προκύπτει από τις ιχνηλατήσεις είναι η σύζυγος του 56 χρονου επαγγελματία οδηγού ο οποίος βγήκε από το νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα αρνητικός, μετά από νοσηλεία 7 περίπου ημερών στο Πέτρινο κτήριο του Νοσοκομείου Λαμίας.

Θετικό βγήκε και το δείγμα του 16χρονου γιου του στρατιωτικού από την μονάδα του Αυλακίου, που σημαίνει πως και στο 6ο Λύκειο Λαμίας θα κλείσουν κάποια τμήματα, ενώ την πεντάδα συμπληρώνει μια 45χρονη συμπολίτισσα μας εκπαιδευτικός στο 5ο Λύκειο Λαμίας όπου αποφασίστηκε το κλείσιμο του Γ2 τμήματος .

Οι νέες ιχνηλατήσεις ήδη έχουν ξεκινήσει, ενώ κρούσματα επιβεβαιώνονται και από ιδιωτικά εργαστήρια και ενημερώνεται απευθείας ο ΕΟΔΥ, όπως η περίπτωση του  2ου εργαζόμενου σε βιομηχανία της ΒΙΠΕ Λαμίας για τον οποίο ενημερώσαμε από νωρίς σήμερα.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] μαθητές και εκπαιδευτικός προέκυψαν από τις ιχνηλατήσεις γνωστών κρουσμάτων στη Λαμία με συνέπεια να χτυπήσουν καμπανάκια στην […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here