Λαμία: Η πρώτη νεκρή στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας.

1

Ο πρώτος θάνατος από covid 19 καταγράφεται πλέον στο νοσοκομείο Λαμίας και αφορά Λαμιώτισσα.

Δεν τα κατάφερε η 59χρονη συμπολίτισσα μας που έδινε την δική της μάχη με τον κορονοιό για μια βδομάδα διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας.

Η υγεία της γυναίκας ήταν επιβαρυμένη από υποκείμενο νόσημα και δυστυχώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον κορονοιό,αφήνοντας την τελευταία της πνοή σήμερα ,

Είχε νοσήσει μαζί της και ο σύζυγός της ο οποίος όμως το ξεπέρασε.

Στο Πέτρινο κτίριο του νοσοκομείου Λαμίας με τους ειδικούς θαλάμους για covid 19 οι νοσηλευόμενοι αυξήθηκαν και πλέον είναι κατηλειμένες 15 κλίνες,ενώ υπάρχει ανησυχία και για τα 75 και πλέον ενεργά κρούσματα που παραμένουν σε κατ οίκον περιορισμό.

Στις δυο ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας η πληρότητα είναι οριακή με μόλις μια κλίνη στην κάθε μία να παραμένει ελεύθερη και αυτή άγνωστο για πόσο τουλάχιστον στην ΜΕΘ κορονοιού αφού υπάρχουν στο Πέτρινο περιστατικά που ίσως εξελιχθούν αρνητικά τις επόμενες ώρες.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Όταν υπάρχει άλλο σοβαρότερο νόσημα, δεν λέμε, δεν μετράει απώλεια από covid 19. Ας σοβαρευτούνε μερικοί που φοβίζουν τον κόσμο. Μικρά παιδάκια ήμασταν, όταν μας έλεγαν οι γονείς μας, μην πάμε σε παππούδες η ασθενείς συγγενείς, όταν είχαμε γρίπη, γιατί θα ήταν επιβαρυντικό για τον ήδη κλονισμένο οργανισμό τους, να νοσήσουν με ίωση γρίπης (πνευμονία)…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here