Λαμία: Επιχείρηση Καθαρισμού «Στρατόπεδο ΤΣΑΛΤΑΚΗ» (εικόνες & βίντεο)

1

Με αυτόν τον τίτλο συνόδεψε την ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αντιδήμαρχος Λαμιέων τεχνικών έργων Κώστας Σταυρογιάννης για τον σημερινό καθαρισμό που έλαβε χώρα στο, «αγκάθι» για την πόλη, στρατόπεδο Τσαλτάκη.

Δείτε αναλυτικά την δήλωση του κ. Σταυρογιάννη αλλά και εικόνες από την σημερινή παρέμβαση:

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών πρόληψης, για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο, η Πολιτική Προστασία του Δήμου Λαμιέων με μπροστάρηδες τους εργαζόμενους του Δήμου, που απέδειξαν για άλλη μια φορά την ευαισθησία τους, την ευσυνειδησία τους αλλά και το σοβαρό επαγγελματισμό που τους διέπει, ολοκλήρωσε σήμερα αργά το απόγευμα, την επιχείρηση καθαρισμού και απομάκρυνσης αντικειμένων από την ευρύτερη περιοχή του Στρατοπέδου «ΤΣΑΛΤΑΚΗ», ώστε ο χώρος αυτός εντός του αστικού ιστού, να είναι έτοιμος να αποδοθεί στους δημότες.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, σύννεφο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Σταυρογιαννης Κωνσταντίνος, ουρανός, σύννεφο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: σύννεφο, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Gepostet von Σταυρογιαννης Κωνσταντίνος am Mittwoch, 15. Juli 2020

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το στρατόπεδο Τσαλτάκη και ο χώρος της έκθεσης αν αξιοποιηθούν σωστά μπορούν να δώσουν στοιχεία μεγαλούπολης στη πόλη μας. Αρκεί να βρει το θάρρος μια δημοτική αρχή ….νσ ξεκολλήσει από τις πλατείες……και να δώσει….το όραμα για κάτι μεγάλο….!!! Όσες φορές και να αλλάξουμε τις πλάκες και τη διαμόρφωση στις πλατείες δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι…..
    Οι δύο παραπάνω χώροι μπορούν να δημιουργήσουν κάτι πολύ καλό για το αύριο…ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΛΟΙΠΌΝ…..ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΌΤΗΤΑ…….ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΣΕ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑΥΤΌΣΗΜΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΊΔΗΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΉΤΗ…..!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here