9 Δεκεμβρίου 2022
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

LamiaFM1.gr

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Λαμία: ‘Εβγαλε βόλτα το σκυλάκι της και δέχτηκε επίθεση από αδέσποτο

Με τραύματα στο νοσοκομείο μια ακόμη λαμιώτισσα

Νέο περιστατικό επίθεσης αδέσποτου σε γυναίκα στη βόρεια Λαμία καταγγέλθηκε το βράδυ της Τετάρτης αυξάνοντας σε τρεις τις επιθέσεις τις τελευταίες μέρες.

Η γυναίκα που δέχτηκε την επίθεση αυτή τη φορά είχε βγάλει βόλτα το δικό της τετράποδο στα στενά πίσω από τον Άγιο Αθανάσιο στη βόρεια Λαμία, όταν εμφανίστηκε το αδέσποτο που αρχικά επιτέθηκε στο μικρόσωμο ζώο και στη συνέχεια στη γυναίκα που το συνόδευε.

Όπως η ίδια είπε στην συνέχεια το αδάσποτο επιτέθηκε στο σκυλάκι που συνόδευε και όταν εκείνη προσπάθησε να το σώσει, την δάγκωσε στο χέρι και το πόδι πριν εξαφανιστεί στα στενά.
Θα μπορούσε να τραυματιστώ πολύ χειρότερα , δήλωσε , φανερά σοκαρισμένη, μη μπορώντας να δώσει ακριβή περιγραφή του ζώου που της επιτέθηκε.
Η ίδια πήγε στο νοσοκομείο Λαμίας όπου δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες για τις δαγκωματιές που της προκάλεσε το σκυλί, ενώ οι υπεύθυνοι του Δημοτικού Κυνοκομείου που ενημερώθηκαν έψαξαν στην ευρύτερη περιοχή χωρίς να εντοπίσουν το αδέσποτο η προσπάθεια όμως θα συνεχιστεί και αύριο το πρωί.
ΦΩΤΟ του lamiafm1.gr από πρόσφατη επίθεση δεσποζόμενου σκύλου στην οδό Καποδιστρίου

Facebook
Twitter
Email
Διαβάζονται Περισσότερο

Ο γιατρός ήταν νευρικός…

By Lamia FM-1 Team / 4 Δεκεμβρίου 2022 / 0 Comments