Λαμία: Δύο από τους επτά Ρομά υπό κράτηση

0

Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι βγήκε η σύμφωνη γνώμη της Ανακρίτριας και Εισαγγελέα για προφυλάκιση των δύο εκ των επτά κατηγορουμένων με την κατηγορία σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και διάπραξης κλοπών σε τράπεζες και και άλλους επαγγελματικούς χώρους. Στην απόφαση αυτή βάρυνε η εμπλοκή τους στις περισσότερες από τις υποθέσεις που εξιχνιάστηκαν ενώ είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς με την αστυνομία.

Ο τρίτος που πέρασε το κατώφλι της δικαιοσύνης σήμερα, ένας 32χρονος από τους Σοφάδες Καρδίτσας μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και πρόστιμο 2.000 ευρώ.

Έτσι, η κύρια ανάκριση ολοκληρώθηκε και έπεται ο ορισμός της τακτικής δικάσιμου προκειμένου να συνεχιστεί η διαλεύκανση της υπόθεσης.

Οι επτά συλληφθέντες οδηγήθηκαν κατά ομάδες στο δικαστήριο, με τους 4 το προηγούμενο Σάββατο να απολογούνται, αρνούμενοι την εμπλοκή τους παρά τα σε βάρος τους στοιχεία.

Με ομόφωνη απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέα τους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι υποχρεωτικής παρουσίας κάθε 15 μέρες στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και εγγύηση 3.000 ευρώ ο καθένας και αφέθηκαν ελεύθεροι, μέχρι την τακτική δικάσιμο

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here