Λαμία: Δεύτερη μέρα rapid test, 6 στα 262 θετικά! (Ηχητικό)

1

Παναγιώτης Στασινός: Μικρό το ιικό φορτίο, άλλο ένα τριήμερο ελέγχου την επόμενη εβδομάδα.

Ολοκληρώθηκε και σήμερα η διαδικασία drive through rapid test στην οδό Φιλίας, στην Λαμία.

Η σημερινή δειγματοληψία ανέδειξε 6 θετικά περιστατικά σε σύνολο 262 εκεταζόμενων πολιτών.

Επομένως, μαζί με τα χθεσινά rapid test έχουμε 13 θετικά στα 497 ή 2,6 %!

Τα δείγματα σκορπούν χαμόγελα αισιοδοξίας, όμως δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός!

Ακούστε τη δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΛΑΜΙΑ FM-1  o αντιδήμαρχος υγείας του Δήμου Λαμιέων Παναγιώτης Στασινός:

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. ΝΤΡΟΠΗ.
  Έχουμε ξεφύγει τελείως. Η κατάσταση δεν απλα απρόβλεπτη, είναι πλέον τραγική.
  Έχουν αρχίσει να μιλάνε ευθέως για Κίνα:
  Την πλήρη καταπάτηση των ατομικών ελευθεριών και την δημιουργία ολοκληρωτικού καθεστώτος τύπου κομμουνιστικής Κίνας προτείνουν οι «ειδικοί» στην κυβέρνηση ζητώντας της να υιοθετήσει το μοντέλο της Ουχάν!
  Μιλώντας πριν από λίγο στον ΣΚΑΪ ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος, καθηγητής Μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, υποστήριξε ότι η Ελλάδα θα πρέπει να ακολουθήσει το μοντέλο της Ουχάν.
  Να βγαίνει, δηλαδή, μόνο ένα άτομο από κάθε σπίτι, κάθε 3 με 4 μέρες ώστε να επισκέπτεται το σούπερ μάρκετ και να παίρνει τα αναγκαία προϊόντα. «Ούτε για άθληση, ούτε για τράπεζα, ούτε τίποτε άλλο» είπε, «μήπως και μπορέσουμε να ελέγξουμε την κατάσταση».
  Δηλαδή, ομολογούν την αποτυχία τους με τα συνεχόμενα και ακόμα χειρότερα, σε απαγορεύσεις lockdown, και προτείνουν καθεστώς φυλακής για 11.000.000 Έλληνες.
  Να θυμίσουμε ότι στην Ουχάν κυνηγούσαν τους πολίτες με απόχες.
  Όχι μόνο δεν θα μπορέσουν να ελέγξουν την μετάδοση του ιού αλλά στο τέλος θα έχουν καταστρέψει κάθε έννοια ελευθερίας στην μετακίνηση και στον λόγο.
  Μην ξεχνάμε ότι διώκεται πλέον και η σκέψη και ο σκεπτικισμός καθώς «βαφτίζονται» ως ψευδείς ειδήσεις (ακόμα και οι απόψεις και οι κριτικές σκέψεις).
  Ζούμε πρωτοφανείς καταστάσεις και ακόμα κι όταν τελειώσει η ιστορία του κορωνοϊού, οι άνθρωποι και οι κοινωνίες δεν θα είναι ποτέ ξανά οι ίδιοι ενώ η όποια Δημοκρατία θα έχει καταλυθεί για το «καλό» μας…
  ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here